Sport

Lovitură pentru Rapid! Un jucător dorit de giuleșteni a semnat cu altă echipă din Liga 1: „Mă bucur că o să-l am sub comanda mea!”

Emil Săndoi, antrenorul celor de la Chindia Târgoviște, a declarat, în exclusivitate, pentru FANATIK, că Andrei Pițian va reveni la formația târgovișteană.
24.12.2021 | 16:34
Lovitura pentru Rapid Un jucator dorit de giulesteni a semnat cu alta echipa din Liga 1 Ma bucur ca o sal am sub comanda mea
Emil Săndoi, antrenorul celor de la Chindia Târgoviște, a declarat, în exclusivitate, pentru FANATIK, că Andrei Pițian va reveni la formația târgovișteană
ADVERTISEMENT

Andrei Pițian a mai evoluat pentru Chindia Târgoviște, în perioada 2019-2021. În vară, acesta a semnat cu FC Argeș, însă a rămas liber de contract după numai cinci luni.

În ultima perioadă, s-a zvonit faptul că fundașul, în vârstă de 26 de ani, este dorit de Rapid.

ADVERTISEMENT

Andrei Pițian revine la Chindia Târgoviște

Emil Săndoi a dezvăluit faptul că Andrei Pițian va reveni la Chindia Târgoviște după scurta perioadă în care a evoluat pentru FC Argeș.

Antrenorul târgoviștenilor s-a declarat bucuros pentru acest transfer, deoarece Andrei Pițian este un jucător pe care îl apreciază.

ADVERTISEMENT

„Pițian o să fie unul dintre transferurile noastre. El va reveni la echipă după experiența FC Argeș și mă bucur că o să-l am din nou sub comanda mea.

E un jucător ok, în care eu am mare încredere. Sunt convins că o să facă o a doua parte a sezonului bună”, a declarat Emil Săndoi, în exclusivitate, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Emil Săndoi, despre posibilitatea de a deveni selecționerul României

Zilele trecute, în spațiul public, a apărut o listă, întocmită de FRF, cu zece antrenori dintre care ar urma să se aleagă noul selecționer al naționalei României. Pe lista respectivă se află și numele lui Emil Săndoi.

Săndoi s-a declarat onorat de faptul că FRF s-a gândit la posibilitatea ca el să vină pe banca naționalei. Totodată, a spus că nimeni din partea Federației nu l-a contactat în acest sens.

ADVERTISEMENT

„Nu știu nimic. Dar, e adevărat, mă simt onorat, dacă am fost trecut și eu pe acolo. Cred că, pentru fiecare dintre noi, ar trebui să fie o onoare.

Nu m-a contactat nimeni de la FRF. Eu sunt în vacanță… bine, e o vacanță activă, pentru că, tot așa, încercăm să ne mișcăm în perioada aceasta pentru echipă.

Să vedem, poate mai găsim niște soluții viabile. E o vacanță foarte scurtă, după aceea intrăm direct în focuri. O să fie un campionat foarte greu, sunt convins de aspectul acesta”, a mai spus Emil Săndoi.

  • 450.000 de euro este cota lui Andrei Pițian, conform transfermarkt.com
  • 12 meciuri a bifat Andrei Pițian pentru FC Argeș
ADVERTISEMENT