Sport

Jucătorul evidențiat de Ilie Dumitrescu: „E o certitudine pentru Liga 1!”

Ilie Dumitrescu a evidențiat un jucător din Liga 1.
27.09.2021 | 20:53
Jucatorul evidentiat de Ilie Dumitrescu E o certitudine pentru Liga 1
ADVERTISEMENT

„Mister” l-a remarcat pe Kevin Luckassen, atacantul lui Sepsi, care chiar dacă nu a marcat împotriva lui Gaz Metan Mediaș, scor 0-0, a avut ocazii importante.

Ilie Dumitrescu i-a dat dreptate lui Leo Grozavu, antrenorul lui Sepsi, care a spus că e nevoie de timp ca echipa să funcționeze la fel de bine precum în sezonul trecut.

ADVERTISEMENT

Jucătorul din Liga 1 evidențiat de Ilie Dumitrescu

Ilie Dumitrescu l-a evidențiat pe Kevin Luckassen, atacantul lui Sepsi, despre care a spus că este deja o certitudine pentru Liga 1: „Luckassen e o certitudine pentru Liga 1, cu siguranță își va intra în formă și va ajuta echipa.

El poate ajuta mult, dar încă mai are nevoie de un timp de reacomodare. Cum spunea Leo Grozavu, e nevoie de timp ca echipa să joace și să ajungă la un nivel mult”.

ADVERTISEMENT

„E o presiune pe Leo și pe Sepsi, e o criză de timp și ajungi într-o zonă în care nu poți scoate un rezultat pozitiv.

Să nu uităm și că cei de la Gaz Metan au avut anul trecut o apărare bună, Ilie Poenaru la Clinceni avea o defensivă la fel de bună și cred că ușor-ușor o să crească nivelul echipei”, a mai spus Ilie Dumitrescu, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT
  • 28 de ani are Kevin Luckassen

„Nu cred că ar trebui să fie schimbat Leo Grozavu!”

Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre meciul dintre Sepsi și Gaz Metan Mediaș, considerând că Leo Grozavu nu ar trebui să fie schimbat de la echipă, pentru că poate să redreseze formația:

„Eu nu cred că ar trebui să fie o schimbare la nivelul băncii tehnice, Leo Grozavu a arătat că e un profesionist și că face performanță, poate unii jucători pot să fie schimbați.

ADVERTISEMENT

Nu cred că ar trebui să se pună în discuție o posibilă schimbare, pentru că Leo Grozavu a demonstrat că este omul potrivit pentru postul său”.

„Sepsi nu e o echipă mare până la urmă, e o echipă mică, promovată anii trecuți, care a crescut, dar nu are o istorie bogată.

Ce au făcut ei anul trecut este impresionant, dar pe undeva e și normală o astfel de scădere de formă din partea ei”, a spus și Lucian Goian, la TV LookSport.

  • 800.000 de euro este cota de piață a lui Kevin Luckassen, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT