Fotbal intern

Jucătorul impus de Gigi Becali în primul 11 al FCSB-ului: “Ăsta e ordinul meu!”

03.02.2019 | 16:02
Jucatorul impus de Gigi Becali in primul 11 al FCSBului Asta e ordinul meu

Florentin Matei este jucătorul impus de Gigi Becali în primul 11 al FCSB-ului după remiza din meciul cu Dunărea Călărași, scor 1-1, în etapa 22 din Liga 1 Betano. Latifundiarul din Pipera susține că nu crede în Adrian Stoian, fotbalist transferat de la Crotone, dar că își pune toate bazele în Florentin Matei.

Gigi Becali i-a transmis lui Mihai Teja că dorește ca Florentin Matei să fie titular la FCSB și i-a cerut antrenorului roș-albaștrilor să formeze primul 11 în jurul mijlocașului în vârstă de 25 de ani care a jucat ultima dată pentru Ittihad Kalba și care a semnat din postura de jucător liber de contract cu vicecampioana României.

Florentin Matei, jucătorul impus de Gigi Becali în primul 11 al FCSB-ului

Un alt jucător pe care Gigi Becali îl vrea în echipa de start a FCSB-ului pentru următoarele etape din sezonul regulat este portarul Andrei Vlad. Latifundiarul din Pipera l-a desființat pe Cristi Bălgrădean după eroarea făcută la golul înscris de Dunărea Călărași și a transmis că acesta nu va mai juca pentru vicecampioana României.

“Eu nu cred în Stoian. Nu cred că e mare fotbalist. Poate să spună cine o vrea şi cine n-o vrea. Nu cred, l-am văzut aseară. Eu l-am luat pentru că mi-au spus alţii. Eu cred că am dat lovitura, şi o să vedeţi dacă mă pricep la fotbal, cu Matei. El e fotbalist de mare clasă. Când începi să faci formaţia, pune-i prima dată pe Matei şi pe Man şi după pune-i pe ceilalţi. Îl scrii pe Matei pe listă şi dupa pui ce vrei tu! Asta o să fie echipa Steaua de acum încolo! Ăsta e ordinul meu, scrie-l pe Matei pe tablă şi pune-l şi pe Vlad până aducem portar, a spus Becali pentru PRO TV.

Florentin Matei în meciul Dunărea Călărași - FCSB 1-1
Florentin Matei în meciul Dunărea Călărași – FCSB 1-1
  • 1,2 milioane de euro este cota lui Florentin Matei, conform transfermarkt.com
  • 25 de ani are Florentin Matei
Tags: