Singurul pe care Hagi l-a distrus în vestiar. “Tu nu eşti Gică Hagi!”

Daniel Vlad   
în Viitorul
01/05/2018, 11:25
Singurul pe care Hagi l-a distrus în vestiar. “Tu nu eşti Gică Hagi!”
Hagi a spus că este mulţumit de jocul elevilor său după partida de la Craiova, dar totuşi şi-a certat în vestiar un fotbalist

Gică Hagi a părut foarte mulţumit după partida Craiova-Viitorul, scor 3-3, dar FANATIK.RO a aflat că totuşi “Regele” a fost foarte supărat pe unul dintre jucătorii săi. Iar acesta nu este unul oarecare. Fostul căpitan al echipei naţionale l-a certat în vestiar după show-ul din Bănie chiar pe fiul său, Ianis Hagi. Tatăl său i-a reproşat acestuia în faţa colegilor că încă nu a înţeles nimic din criticile pe care i le-a adus la antrenamente în ultimele zile, dar şi înainte de partida cu FCSB de pe Naţional Arena.

Gică Hagi i-a spus în repetate rânduri lui Ianis să nu mai încerce să îl copieze pe el în joc, ci pur şi simplu să încerce să fie doar Ianis Hagi. “Regele” este nemulţumit că fiul său nu dă drumul la minge din prima şi mai mereu încearcă să ţină de balon şi să elimine din joc doi-trei adversari prin driblinguri. De foarte multe ori internaţionalul de tineret a fost apostrofat la antrenamente pentru acest lucru, iar foarte mulţi jucători nu credeau că acest fapt se poate întâmpla.

Hagi l-a certat în vestiar pe Ianis după Craiova-Viitorul

Însă jucătorii lui Gică Hagi au rămas mască când “Regele” i-a reproşat, după partida Craiova-Viitorul, scor 3-3, din nou în vestiar lui Ianis faptul că nu joacă din prima atunci când este cazul. Însă pe alţi fotbalişti din lotul Viitorului patronul Academiei de la Ovidiu îi lua în braţe şi îi felicita deoarece a fost mulţumit că foarte mulţi dintre ei au jucat bine. Hagi le-a spus colaboratorilor săi după meciul cu Craiova că unul dintre cei mai buni jucători ai oltenilor a fost Nicuşor Bancu, chiar dacă acesta nu a reuşit să marcheze.

Revenind la Ianis Hagi, FANATIK.RO a aflat că fostul mare internaţional este foarte exigent cu fiul său deoarece nu doreşte să îi lase acestuia impresia că este priveligiat în cadrul lotului. Fostul mare internaţional consideră că doar aşa fiul său poate să progreseze. Dar sunt şi cazuri în care “Regele” ştie când să îşi încurajeze fiul, deoarece este conştient că lui Ianis nu i-a căzut deloc bine faptul că s-a întors cu coada între picioare de la Fiorentina.

Închide ×