Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Jucătorul pe care Sorin Cârțu nu-l mai vrea la Universitatea Craiova: „Și-a luat banii! Trebuie adus altceva în locul lui!”

Universitatea Craiova a câștigat meciul cu Rapid București, scor 2-1, în cadrul etapei cu numărul 7 din play-off-ul SuperLigii.
05.05.2024 | 09:00
Jucatorul pe care Sorin Cartu nul mai vrea la Universitatea Craiova Sia luat banii Trebuie adus altceva in locul lui
Jucătorul pe care Sorin Cârțu nu-l mai vrea la Universitatea Craiova: „Și-a luat banii! Trebuie adus altceva în locul lui!”. Sursa foto: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a câștigat meciul cu Rapid București, scor 2-1, și a făcut un pas uriaș în îndeplinirea obiectivului setat la începutul sezonului.

Echipa lui Costel Gâlcă a trecut pe locul secund, grație golului marcat de Alexandru Crețu în minutul 96, chiar la ultima fază a meciului din Giulești

ADVERTISEMENT

Reacția lui Sorin Cârțu după victoria Craiovei în fața Rapidului: „Au meritat victoria”

Sorin Cârțu, fosta legendă a clubului din Bănie, s-a arătat mulțumit de prestația avută de elevii lui Costel Gâlcă, prestație care i-a dus cu un pas mai aproape de cupele europene.

Ba mai mult, după victoria din Giulești, Universitatea Craiova a scăpat de Rapid în lupta pentru cupele europene, luptă în care au avut prima șansă la un moment dat, chiar la începutul play-off-ului.

ADVERTISEMENT

„Universitatea Craiova a meritat victoria în meciul cu Rapid. Sigur, au fost și momente mai puțin plăcute, dar care au fost alternate cu momentele bune. Au fost niște faze frumoase.

Mi s-a părut o echipă, din asta, preocupată cu o anumită disciplină tactică care i s-a transmis la pregătirea jocului, joc care a arătat și puțin heterogen în zona de apărare, cu un Căpățână fundaș dreapta care nu mai jucase de câteva meciuri.

ADVERTISEMENT

A apărut și cuplul ăstă de fundași care nu mai jucase de câteva meciuri împreună și anume Zajkov cu Raul Silva. S-au comportat bine, în special Silva. Mi-a plăcut de el, a fost un jucător sigur sigur în zona respectivă”, a declarat Sorin Cârțu la FANATIK SUPERLIGA, emisiune care este live în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul FANATIK.RO.

Jucătorul pe care Sorin Cârțu nu-l mai vrea la Universitatea Craiova

În ciuda faptului că a avut motive de sărbătoare după victoria din Giulești, Sorin Cârțu nu s-a ferit și a dezvăluit numele jucătorului pe care nu-l mai vrea la Universitatea Craiova din vară.

ADVERTISEMENT

Este vorba de Raul Silva, jucătorul pe care Costel Gâlcă a fost nevoit să-l folosească în partida cu Rapid, dar care a fost tras pe linie moartă și cel mai probabil nu va continua la formație din Bănie sezonul următor.

„Nu l-aș mai ține pe Silva din vară. Eu nu vorbesc de partida de aseară și nu trebuie să ne lăsăm influențați de partida de aseară, care a fost una decentă.

Dacă punem în balanță tot ce s-a întâmplat până acum și ne uităm la mai multe meciuri, el își termină contractul, și-a luat banii, clubul l-a folosit pentru doi ani de zile și cred că trebuie încercat ceva nou.

Trebuie aduși doi fundași centrali pentru a avea o siguranță în axul central. De Crețu nu se pune problema să plece, mie îmi place, e un jucător care se descurcă”, a mai declarat Sorin Cârțu la FANATIK SUPERLIGA.

Jucătorul pe care Sorin Cârțu nu-l mai vrea la Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT
Tags: