Fotbal international

Jucătorul problemă de la Barcelona! Dembele i-a scos din sărite pe şefii catalanilor! 5 momente grave în Spania: de la jocuri video la fast-food

23.08.2019 | 13:13
Jucatorul problema de la Barcelona Dembele ia scos din sarite pe sefii catalanilor 5 momente grave in Spania de la jocuri video la fastfood

Ousmane Dembele este privit ca un jucător problemă la Barcelona. Francezul evoluează pentru clubul catalan de două sezoane în care a avut mai multe momente grave care i-au înfuriat pe șefii clubului. De la jocuri video la fast-food, francezul le-a făcut pe toate, dar cea mai recentă accidentare suferită de el pare a fi picătura care a umplut paharul pentru conducerea campioanei Spaniei care nu mai are răbdare cu fotbalistul în vârstă de 22 de ani.

Problemele lui Dembele la Barcelona. De la jocuri video la fast-food

Mijlocașul adus de Barcelona în 2017 pentru 105.000.000 de euro de la Borussia Dortmund este unul dintre jucătorii problemă de la clubul catalan. În al doilea sezon al francezului pe Camp Nou, Ernesto Valverde l-a pedepsit pentru că a lipsit de la un antrenament acuzând dureri la stomac. Atunci când a fost întrebat de ce nu l-a sunat pe medicul echipei pentru a-l anunța, fotbalistul a răspuns că nu a avut baterie la telefon.

Gerard Pique a declarat în urma incidentului că Dembele trebuie să fie mai profesionist: „Trebuie să-l facem să înțeleagă că fotbalul este un job de 24 de ore. Uneori nu este necesar doar să îți faci treaba, ci să și ajungi la la antrenamente”. Ulterior, în coșul de gunoi al casei francezului s-au găsit mai multe cutii goale cu mâncare de la fast-food, iar el refuză să mănânce preparatele gătite de bucătarul echipei. De-a lungul timpului, mijlocașul a fost acuzat că își pierde nopțile cu prietenii organizând petreceri cu mâncare nesănătoasă și jocuri video. De altfel, se știe că Ousmane Dembele este un mare fan al seriilor de jocuri electronice FIFA.

  • 2 sezoane are Ousmane Dembele de când evoluează pentru Barcelona
Ousmane Dembele
Ousmane Dembele

Ousmane Dembele nu s-a prezentat la vizita medicală a Barcelonei și riscă o amendă imensă

Barcelona îi pregătește o amendă imensă lui Ousmane Dembele după ce mijlocașul nu s-a prezentat la vizita medicală. Francezul a preferat să rămână încă două zile alături de familie în loc să efectueze testele medicale care să arate cât de gravă este o accidentare pe care a suferit-o în urmă cu o săptămână. Șefii catalani sunt supărați pe fotbalistul în vârstă de 22 de ani și îl acuză că s-a accidentat din lipsă de profesionalism, iar acum vrea să-și ascundă fapta. Ar fi a șaptea accidentare pe care a suferit-o de când este la Barcelona.

Jucătorul riscă o amendă între 360.000 de euro şi 1.000.000 de euro, în condiţiile în care va sta în afara terenului între 11 şi 30 de zile. În cazul în care accidentarea nu va fi gravă, Dembele riscă o sancţiune financiară de 215.000 de euro, adică un sfert din salariul său lunar.

  • 22 de ani are Ousmane Dembele
Ousmane Dembele părăsind terenul accidentat
Ousmane Dembele părăsind terenul accidentat

Ernesto Valverde despre Ousmane Dembele: „Este comod și nu se implică”

Antrenorul catalanilor, Ernesto Valverde, a vorbit despre nemulțumirile lui la adresa lui Ousmane Dembele: „Toată lumea pierde mingea în timpul unui meci, important este ceea ce faci după ce ești deposedat. Aș vrea să văd de la el mai multă implicare, mi se pare uneori că nu se străduiește prea mult pe teren, este comod”. Mijlocașul a jucat 66 de meciuri pentru Barcelona de când a fost transferat și a înscris 18 goluri.

Dembele este un împătimit al vieții de noapte. Francezul s-a pozat în mai multe cluburi de noapte alături de mai mulți colegi de la naționala Franței precum Paul Pogba sau Benjamin Mendy, dar și de personalități ca Floyd Mayweather sau Marcel Desailly, fosta legendă a Franței. Nici la Borussia Dortmund nu a avut o relație bună cu conducerea, el refuzând să se antreneze și să joace pentru a forța transferul la Barcelona.

  • 100.000.000 de euro este cota de piață a lui Ousmane Dembele
Tags: