Jucătorul refuzat de Dinamo e la un pas de o echipă de tradiţie din Ligue 1

Iuliana Spirache   
in Fotbal intern
23/07/2016, 16:07
Jucătorul refuzat de Dinamo e la un pas de o echipă de tradiţie din Ligue 1

Un fotbalist din lotul formaţiei Chindia ar putea da lovitura în această vară. Cristian Cherchez se află într-o formă foarte bună, iar oficialii formaţiei En Avant de Guingamp şi-au arătat interesul pentru el.

Atacantul celor de la Chindia a înscris 21 de goluri în sezonul trecut, iar antrenorul celor de la En Avant de Guingamp, Antoine Kombouare, formaţie care a terminat pe locul 16 în Ligue 1 în sezonul trecut, doreşte să-l transfere.

Cherchez a fost dorit de două ori de Dinamo. În 2014 a fost în probe la formaţia din “Ştefan cel Mare”, dar “cîinii” au renunţat la serviciile lui. În mandatul lui Mircea Rednic, atacantul în vîrstă de 25 de ani a fost dorit de fostul antrenor al lui Dinamo.

Francezii de la En Avant de Guingamp îşi doresc ca Cherchez să meargă în probe cîteva săptămîni, iar apoi vor lua o decizie finală în ceea ce îl priveşte pe atacantul Chindiei.

200.000 de euro este cota lui Cherchez, conform transfermarkt.com

Ştirea MOMENTULUI

Gigi Becali, sfat pentru Denis Alibec. “Vrei să revii? Nu mai fuma două pachete şi lasă calculatorul!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×