Fotbal intern

Jucătorul surpriză pe care l-a remarcat Gigi Becali la derby-ul cu CFR Cluj: ”A fost cel mai bun”

20.03.2021 | 17:53
Jucatorul surpriza pe care la remarcat Gigi Becali la derbyul cu CFR Cluj A fost cel mai bun
ADVERTISEMENT

Finanțatorul echipei FCSB, Gigi Becali, a fost încântat de prestația jucătorilor săi în derby-ul cu FCSB, dar remarcatul său este un fotbalist despre care nu se prea vorbește.

Roș-albaștrii au câștigat cu 3-0 în fața marii rivale la titlu și s-a distanțat la trei puncte în fruntea clasamentului.

ADVERTISEMENT

Formaţia pregătită de Toni Petrea stă mai bine la meciurile directe datorită acestui succes cu 3-0, după ce a pierdut 0-2 în Gruia partida tur. Astfel că o victorie în ultimele două runde i-ar asigura locul 1 în sezonul regulat.

Gigi Becali, laude pentru un jucător de la FCSB după meciul cu CFR Cluj

Olimpiu Moruțan, Florin Tănase sau Darius Olaru au fost remarcații întâlnirii cu CFR Cluj, însă Gigi Becali a surprins pe toată lumea când a afirmat că jucătorul care l-a impresionat cel mai mult a fost mijlocașul Adrian Șut.

ADVERTISEMENT

”Șut a fost cel mai bun de pe teren. Pe el nu-l vede nimeni, dar el are rol foarte important în echipă la noi”, a declarat finanțatorul roș-albaștrilor pentru sport.ro.

În vârstă de 21 de ani, Adrian Șut nu a prins lotul echipei naționale de tineret pentru faza grupelor de la Euro 2021. Fotbalistul care prinde tot mai mult un loc de titular la FCSB se află totuși pe lista de așteptare a lui Adrian Mutu, în cazul în care există vreo problemă cu un alt jucător.

ADVERTISEMENT

Chipciu luat la țintă de Becali

Gigi Becali a spus din nou că este dezamăgit de alegerea lui Alexandru Chipciu de a merge la rivala CFR Cluj, mai ales că era unul dintre favoriții săi: ”Cineva la care eu am ținut foarte mult, la care nu m-am așteptat niciodată să facpă ce a făcut… puneam capul că nu se duce acolo. Înțelegi?

Chipciu a fost unul dintre favoriții mei, țineam foarte mult la el. Când mi-a zis MM că merge la CFR, i-am spus că nu se duce, că nu se poate: ‘Du-te, bă, d-aici!’. Ați văzut ce i s-a întâmplat aseară?!”

ADVERTISEMENT

Victoria categorică a celor de la FCSB în fața CFR-ului a oferit momente spectaculoase și în tribunele Arenei Naționale, nu doar pe teren.  Meme Stoica a celebrat a treia reușită a echipei sale smulgând un steag al sponsorului, pe care l-a fluturat așa cum o făceau suporterii în vremurile de glorie a roș-albaștrilor.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – U Craiova: 2,10 este cota pentru „minutul primului gol: înainte de minutul 28:00”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT