Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Jucătorul vedetă al Rapidului, cerut expres la echipa națională: „E peste Sorescu!”. Video exclusiv

Cel mai în formă jucător al Rapidului este cerut expres la echipa națională a României. Fotbalistul giuleștenilor este văzut peste Deian Sorescu.
21.03.2023 | 19:10
Jucatorul vedeta al Rapidului cerut expres la echipa nationala E peste Sorescu Video exclusiv
Jucătorul vedetă al Rapidului, cerut expres la echipa națională: „E peste Sorescu!”. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu i-a reunit pe „tricolori” la Centrul Național de Fotbal de la Mogoșoaia pentru a pregăti meciurile cu Andorra și Belarus din preliminariile Euro 2024. Robert Niță, analistul FANATIK SUPERLIGA, este convins că Răzvan Onea care a fost omul meciului pentru Rapid în remiza cu CFR Cluj, scor 2-2 în Gruia este marea absență din lotul echipei naționale.

Răzvan Onea de la Rapid, cerut expres în lotul echipei naționale: „Nu văd mare diferență între el și Sorescu de la FCSB”

Răzvan Onea a fost cel mai bun jucător al Rapidului în derby-ul cu CFR Cluj din prima etapă a play-off-ului SuperLigii. Fundașul dreapta în vârstă de 24 ani a oferit pasă de gol decisivă la golul lui Kait și a înscris golul egalizator în startul reprizei secunde.

ADVERTISEMENT

Grație rezultatelor foarte bune, Răzvan Onea a fost ales de LPF în echipa etapei din SuperLiga. Robert Niță este de părere că fundașul Rapidului își merita locul în echipa națională a României, deoarece a jucat constant la nivel înalt în tricoul giuleștenilor.

VEZI VIDEO MAI JOS

„Onea jucătorul meciului fără discuții. Un Onea care pentru mine este un semn de întrebare pentru că este jucătorul care s-a impus la Rapid. Este jucătorul care face parte din linia de patru care multe etape la rând a fost cea mai bună apărare a campionatului.

ADVERTISEMENT

Eu nu văd mare diferență între Sorescu de la FCSB, convocat la echipa națională, și Onea. Joacă, este constant, are 90 de minute meci de meci. Probabil ar trebui să fie mai vocali cei de la Rapid”, a spus Robert Niță, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

„E mult mai în formă decât Sorescu”

Horia Ivanovici este de aceeași părere cu Robert Niță. Deian Sorescu, fundașul dreapta al celor de la FCSB, a fost convocat de Edi Iordănescu la echipa națională, însă moderatorul emisiunii FANATIK SUPERLIGA consideră că forma pe care a arătat-o Onea în ultima perioadă îl propulsează peste jucătorul de la FCSB.

ADVERTISEMENT

„Eu l-aș lua pe Onea. Mi se pare mult mai în formă decât Sorescu. Nu îi iau din merite lui Sorescu, dar eu zic la bătaie. După ce îl vezi pe Onea în ce formă e, pentru că trebuie să iei cei mai în formă jucători, eu îl luam pe Onea.

La bătaie Sorescu și cu Onea eu pentru forma pe care a arătat-o aș fi mers pe mâna lui. Nu neapărat titular”, a dezvăluit Horia Ivanovici, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Dănuț Lupu merge pe mâna lui Deian Sorescu: „Îl știe lumea”

O viziune contradictorie a avut-o Dănuț Lupu, care consideră că Deian Sorescu are experiența meciurilor jucate la echipa națională. Team-managerul lui CS Dinamo consideră că un jucător care să joace sub „tricolor” nu apare peste noapte.

„Asta e diferența între tine și Giovanni Becali. Că e Sorescu la echipa națională și nu e Onea. Nu poți să chemi la echipa națională un jucător după două-trei meciuri. Deian Sorescu a jucat de-a lungul timpului la echipa națională, îl știe lumea”, a încheiat dezbaterea Dănuț Lupu.

România face parte din grupa I a preliminariilor pentru Campionatul European din 2024 alături de Elveția, Israel, Kosovo, Belarus și Andorra. „Tricolorii” debutează sâmbătă, 25 martie, de la ora 21:45 contra Andorrei în deplasare, iar trei zile mai târziu, Arena Națională va fi gazdă pentru meciul selecționatei lui Edi Iordănescu cu Belarus.

Fanatik SuperLiga, emisiunea care vă dă tonul celor mai tari exclusivități din fotbalul românesc, poate fi urmărită în fiecare zi de luni până vineri, de la 10:30. Cu Horia Ivanovici, luni marți și vineri, și Ioana Cosma, miercuri și joi, ca prezentatori. Fanatik SuperLiga este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT