Sport

Jude Bellingham a aflat cât trebuie să plătească după gestul obscen de la EURO 2024! Câți bani scoate din buzunar starul de la Real Madrid

Jude Bellingham a fost subiectul unui moment mai controversat în partida cu Slovacia, din optimile EURO 2024. Jucătorul a făcut un gest obscen după golul marcat.
05.07.2024 | 15:38
Jude Bellingham a aflat cat trebuie sa plateasca dupa gestul obscen de la EURO 2024 Cati bani scoate din buzunar starul de la Real Madrid
Jude Bellingham a aflat cât o să-l coste amenda primită de la UEFA. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Jude Bellingham a primit o amendă de la UEFA, după gestul obscen făcut la finalul meciului cu Slovacia. Jucătorul a fost prins în „ofsaid” după ce a marcat golul egalizator, în minutul 95. Multe persoane din lumea sportului clasează gestul fotbalistului drept unul de „neiertat” la un astfel de nivel.

Jude Bellingham a aflat cât trebuie să plătească după gestul obscen! Câți bani scoate din buzunar starul de la Real Madrid

UEFA nu a trecut cu vedere gestul scăpat de sub control al lui Jude Bellingham de la finalul meciului cu Slovacia, forul european sancționând atât Federația Engleză de Fotbal, cât și jucătorul.

ADVERTISEMENT

UEFA a anunțat că organismul său de control, etică și disciplină a luat decizia de „a amenda jucătorul Asociației Engleze de Fotbal, Jude Bellingham, cu 30.000 de euro și de a-l suspenda pentru un meci din competițiile UEFA pentru care ar fi fost eligibil, pentru încălcarea regulilor de bază ale conduitei decente.

„Suspendarea menționată nu intră în vigoare imediat și este supusă unei perioade de probă de un an, începând de la data prezentei decizii”, a mai adăugat UEFA.

ADVERTISEMENT

Starul lui Real Madrid va avea de scos din buzunare 30.000 de euro, ca urmarea a penalizării acordate de UEFA. Sancțiunea primită de Bellingham a contrariat o lume întreagă, mulți iubitorii ai sportului „rege” acuzând forul european de inegalitate.

Concret, Jude Bellingham va lipsi o partidă din lotul Angliei, pe o perioadă de un an de zile, astfel jucătorul având dreptul să fie pe teren în meciul cu Elveția, din sferturile de finală EURO 2024.

ADVERTISEMENT

Același lucru nu s-a întâmplat și cu jucătorul Turciei, Merih Demiral, care a fost suspendat de UEFA pentru două etape, în urma unor gesturi cu mesaj, dar această penalizare întră în vigoare la începutul următorului meci, astfel că jucătorul turc va putea juca abia în finală, în cazul în care Turcia reușește să se califice.

Anglia se pregătește de sferturile de finală de la EURO 2024

Anglia s-a calificat fără probleme în optimile de finală de la EURO 2024 și are la Netbet o cotă de 4,75 să câștige trofeul.. Naționala „celor trei lei” a terminat pe primul loc în grupa C, cu 5 puncte acumulate. Victoria cu Serbia și remizele cu Danemarca și Slovenia i-au asigurat lui Gareth Southgate calificarea în optimi de pe primul loc.

ADVERTISEMENT

„Naționala celor trei lei” a ajuns în sferturi, după un meci interzis cardiacilor disputat cu reprezentativa Slovaciei. Foștii adversari din grupa României de la EURO au condus până în minutul 95, dar un gol al lui Bellingham a reaprins speranțele fanilor englezi. Harry Kane a marcat în reprizele de prelungiri și astfel Anglia s-a calificat în sferturi.

În sferturi, Anglia o va întâlni pe reprezentativa Elveției, formația antrenată de Murat Yakin fiind o surpriză plăcută a turneului. Shaqiri&Co nu au pierdut până acum la EURO 2024, elvețienii reușind 2 victorii și 2 rezultate de egalitate.

  • 1,90 este cota NETBET pentru pronosticul „Jude Bellingham marchează minim 3 goluri la Euro 2024”

ADVERTISEMENT