Sport

Jude Bellingham i-a impresionat pe foștii atacanți ai naționalei României: „Te naști cu acest simț, nu se antrenează”

Jude Bellingham a impresionat pe toată lumea în meciul dintre Anglia și Serbia, scor 1-0, el marcând unicul gol al confruntării.
17.06.2024 | 08:45
Jude Bellingham ia impresionat pe fostii atacanti ai nationalei Romaniei Te nasti cu acest simt nu se antreneaza
Jude Bellingham i-a impresionat pe toți după Anglia - Serbia. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Ciprian Marica și Florin Răducioiu au analizat partida dintre Anglia și Serbia, fiind dezamăgiți de felul în care au evoluat jucătorii lui Dragan Stojkovic, însă l-au lăudat pe Jude Bellingham.

Jude Bellingham i-a impresionat pe toți după Anglia – Serbia

Jude Bellingham a marcat singurul gol al confruntării dintre Anglia și Serbia, la Campionatul European din Germania, impresionând pe toată lumea. Florin Răducioiu și Ciprian Marica sunt încântați de felul în care starul lui Real Madrid se poziționează în teren și de felul în care atacă mingea:

ADVERTISEMENT

„Echipa Serbiei m-a dezamăgit, au jucători foarte buni, însă nu au evoluat la capacitatea lor maximă. Bellingham are capacitate de efort foarte mare, are o inteligență rară.

Apare la locul potrivit, în momentul potrivit. Mai mult decât atât, el face faza foarte bine și faza defensivă atât la Real Madrid cât și la naționala Angliei”, a spus Florin Răducioiu, la TV ProTV.

ADVERTISEMENT
  • 20 de ani are Jude Bellingham

„Ce are Bellingham nu se antrenează!”

„Și sârbii au avut ocaziile lor. Au în componență jucători de calitate, foarte buni. Mitrovic nu a fost în cea mai bună zi, Vlahovic a ajutat, dar în rest au oferit prea puțin.

Jude Bellingham are ceva ce nu are oricine și nu poți să antrenezi așa ceva, și anume simțul să vină în fața porții și să se intersecteze cu mingea. Priviți cum atacă mingea.

ADVERTISEMENT

Asta poți să antrenezi cât vrei, că nu ai cum să ajungi să simți mingea cum o simte cineva care se naște cu acest instinct. Ăsta e simț de fotbalist adevărat”, a spus și Ciprian Marica.

În sezonul recent încheiat, Jude Bellingham a jucat un total de 42 de meciuri, în toate competițiile, pentru Real Madrid marcând nu mai puțin de 24 de goluri și oferind 13 pase decisive.

ADVERTISEMENT

În urma golului marcat împotriva Serbiei, Jude Bellingham a ajuns la patru goluri marcate pentru naționala Angliei în 30 de selecții. Pentru Anglia urmează meciurile cu Danemarca și Slovenia.

  • 180.000.000 de euro este cota de piață a lui Jude Bellingham, conform transfermarkt.com

3,00 este cota MAXBET pentru pronosticul „Jude Bellingham va fi cel mai bun tânăr jucător al Euro 2024”

ADVERTISEMENT
Tags: