Judecate pentru crimă cu premeditare după ce și-au ucis tatăl care le abuza. Povestea a trei surori

Alexandru Năstase   
în HotNews
30/07/2020, 23:44
Judecate pentru crimă cu premeditare după ce și-au ucis tatăl care le abuza. Povestea a trei surori GALERIE FOTO
Cele trei fete care și-au ucis tatăl. Sursa foto - cnn

Judecate pentru crimă cu premeditare după ce și-au ucis tatăl care le abuza. Aceasta este povestea a trei surori din Rusia.

Fetele au fost agresate sexual, fizic și mental timp de mai mulți ani de către părinte. În ciuda acestor fapte dovedite, tinerele nu au scăpat de acuzație.

Procesul va debuta în ultima zi a lunii iulie. Krestina, Angelina, Maria Khachaturyan și-au omorât tatăl acum mai bine de doi ani.

Și-au ucis tatăl care le abuza, acum sunt judecate pentru crimă cu premeditare

Cazul a fost unul îndelung mediatizat la acea oră. Trupul bărbatului avea să fie găsit într-o scară de bloc din Moscova.

Prezenta zeci de răni provocate prin înjunghiere la nivelul corpului și gâtului. Anchetatorii au stabilit că tatăl ieșise cu puțin timp în urmă dintr-o clinică, unde urmase tratament psihiatric.

Cu toate acestea, părintele și-ar fi continuat comportamentul agresiv, iar în acea noapte fetele au plănuit crima de la un capăt la celălalt.

Acestea l-au atacat în timp ce dormea, apoi au încercat să își provoace răni ca să pară că ele au fost victimele. A doua zi au ajuns în arest acolo unde și-au recunoscut fapta.

Avocații speră acum să le poată salva. Au scos la lumină mesajele pe care fetele le primeau. ”Sunteți prostituate și o să muriți ca prostituate. (…) o să vă omor.”

”Credem că nu aveau altă cale. Tatăl le-a adus la disperare. Întreaga lor viață a fost un iad continuu”, a spus un alt avocat.

Cele trei fete riscă până la 20 de ani de închisoare în ciuda faptului că opinia publică este alături de ele

 

 

 

Închide ×