News

Judecătoarea Ancuța Popoviciu lovește din nou. Întrebări halucinante pentru părinții victimelor lui Vlad Pascu: ”V-ați speriat?” ”Ați fost la înmormântare?”

Judecătoarea Ancuța Popoviciu a mai bifat un nou episod ciudat în sala de judecată, de data aceasta reușind să pună și mai multe întrebări halucinante.
09.05.2024 | 14:44
Judecatoarea Ancuta Popoviciu loveste din nou Intrebari halucinante pentru parintii victimelor lui Vlad Pascu Vati speriat Ati fost la inmormantare
Judecătoarea Ancuța Popoviciu lovește din nou. Întrebări halucinante pentru părinții victimelor lui Vlad Pascu: ”V-ați speriat?” ”Ați fost la înmormântare?”. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Părinții victimelor tragediei din 2 Mai au depus astăzi mărturie alături de tinerii care au supraviețuit carnagiului produs de Vlad Pascu, însă au fost constant stresați de gândul că acest caz este în continuare judecat de Ancuța Popoviciu, cea de care se tem că va lua doar decizii greșite.

Întrebări halucinante pentru părinții victimelor lui Vlad Pascu: ”V-ați speriat?” ”Ați fost la înmormântare?”

Procesul lui Vlad Pascu devine tot mai bizar pe zi ce trece, în condițiile în care judecătoarea Ancuța Popoviciu provoacă noi controverse. Pentru început, judecătorul a întrebat-o pe mama Robertei, fata ucisă de Vlad Pascu la 2 Mai, dacă a fost la înmormântarea fiicei sale. În trecut, aceeași judecătoare întreba unde este Sebastian, cealaltă victimă.

ADVERTISEMENT

Mai mult, conform Adevărul, judecătoarea a întrebat-o pe mama lui Sebastian dacă ”s-a speriat” când a auzit că fiul ei a murit. De asemenea, Livia Dragomir, mama Robertei, a fost întrebată ”ce consecințe a avut în urma accidentului”. ”Să-ți plece copilul la mare și să-ți moară, să-ți amintești ultimele ei vorbe, pa, mami, ne vedem luni! și să știi că acea luni nu va mai veni. Cum credeți că mă simt?”, a răspuns femeia, revoltată.

Întrebată dacă a fost la înmormântarea fiicei sale, Livia Dragomir a răspuns: ”Am fost, e copilul meu, dar nu am putut să o văd atunci, sicriul era sigilat. Era atât de zdrobită în accident, că nici nu a putut fi îmbrăcată. Eu mi-am văzut ultima oară fata în momentul în care a plecat de acasă”, a povestit Livia Dragomir.

ADVERTISEMENT

Într-un alt moment, judecătoarea l-a întrebat pe tatăl lui Sebide ce era rupt fiul său, dacă s-a lovit de ceva”. ”Nu, l-a rupt mașina condusă cu viteză, de un drogat“, a răspuns tatăl. Conform jurnaliștilor de la Adevărul, prezenți în sala de judecată, ”judecătoarea dictează greșit grefierului relatarea părintelui îndoliat”.

Judecătoarea Ancuța Popoviciu lovește din nou și reușește din nou să revolte opinia publică

Judecătoarea Ancuța Popoviciu este cu siguranță vedetă în ultima vreme, inclusiv ministrul justiției Alina Gorghiu recunoscând că este ceva în neregulă în acest caz. ”Îmi doresc să nu fie deloc afectată încrederea în justiție din pricina acestui dosar. Cetățeanul trebuie să aibă încredere în justiție.

ADVERTISEMENT

Aștept un răspuns, o soluție decisă de CSM cu privire la propunerea pe care Inspecția Judiciară a făcut-o și anume de suspendare a magistratului și vom vedea care va fi soluția. Nu știu deznodământul, însă pot să vă spun că au fost foarte multe controverse în spațiul public iscate de conduita acestui magistrat în acest dosar.

Pot să vă spun că a fost multă emoție publică și mare parte din ea negativă. Și eu, ca ministru, nu mă pot pronunța pe o procedură disciplinară. Nu pot să vă spun ce se întâmplă sau ce au documentat cei de la inspecție în dosar. Nu pot să vă anticipez decizia pe care CSM-ul o va avea în acest caz, însă pot să vă spun ce îmi doresc”, a declarat Alina Gorghiu. În urmă cu câteva săptămâni, judecătoarea a șocat din nou, când a fost rugată să stea de vorbă cu jurnaliștii. Femeia a preferat să se uite în gol peste un minut, după care a plecat.

ADVERTISEMENT

Până atunci, părinții victimelor lui Vlad Pascu sunt convinși că se fac eforturi ca Vlad Pascu să scape. ”Să simtă ce simțim noi. Din ce fericiți am fost, am rămas 3. Fiecare își urlă amarul, nu vrem să ne vadă celălalt, fiecare în colțul lui. Eu cred că au rămas aceiași oameni (cei din familia Pascu – n.r.). Numai după zâmbetul malefic al tatălui. De fiecare dată e cu zâmbetul pe buze, fiind sigur pe el. Siguranța asta constă în bani. Vor să-l scape pe ucigașul fiului meu!”, s-a plâns Valentin Olariu, tatăl lui Sebastian.

ADVERTISEMENT