News
notix pixel id

Judecătoarea de 38 de ani din Mureș, găsită cu gâtul tăiat pe câmp, a murit. Cea mai plauzibilă ipoteză: sinuciderea

14.11.2019 | 17:48
Judecătoarea de 38 de ani din Mureș, găsită cu gâtul tăiat pe câmp, a murit. Cea mai plauzibilă ipoteză: sinuciderea
Judecătoarea de 38 de ani din Mureș a fost găsită lângă mașina ei, unde polițiștii de unde polițiștii au ridicat și un cuțit de pădure. Sursa foto: Observator Antena 1
ADVERTISEMENT

Judecătoarea în vârstă de 38 de ani din Mureș, cea care a fost găsită zilele trecute cu gâtul tăiat pe câmp în localitatea Sărățeni, a murit. Femeia ar fi încercat să se sinucidă, iar asta este una dintre ipotezele pe care vor merge anchetatorii spre elucidarea misterului. Femeia a fost găsită marți, 5 noiembrie, într-o baltă de sânge într-o localitate aflată aproape de Sovata.

Judecătoarea de 38 de ani din Mureș găsită marțea trecută lângă mașina personală a murit

Judecătoarea care lucra la Curtea de Apel din Târgu Mureș ar fi lăsat și un bilet de adio înainte să fie găsită pe câmp în stare critică. A fost în comă vreme de mai multe zile, însă, în cele din urmă medicii nu au mai putut face nimic pentru aceasta.

Femeia se afla în ceea ce se numește moarte cerebrală, iar aseară familia acesteia a decis să fie deconectată de la aparate urmând ca organele ei să fie donate pentru salvarea altor vieți omenești. Femeia a plecat singură de acasă, cu mașina proprie, din localitatea Livezeni aproape de Sărățeni, în drumul ce duce spre orașul Sovata.

ADVERTISEMENT

Soțul femeii a alertat poliția

Cel care a alertat autoritățile a fost soțul femeii, care a sunat la 112 pentru a declara dispariția acesteia spunând totodată că a lăsat un bilet de adio. Inițial s-a crezut că femeia ar fi fost ținta vreunui infractor periculos, dar cea mai plauzibilă variantă pe care o iau în calcul procurorii este sinuciderea, scrie observator.tv.

Nu se  știe ce fel de probleme avea magistratul și ce a dus-o să comită acest gest extrem. Cert este că familia femeii a intrat în stare de șoc, iar colegii de breaslă o vor conduce alături de cei dragi pe ultimul drum.

ADVERTISEMENT

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri