Life

Judecătorii au luat o decizie definitivă în cazul atacatoarei Mirelei Vaida. Ce se va întâmpla cu femeia

Judecătorii au luat o decizie definitivă în cazul atacatoarei Mirelei Vaida, Antoanela Grigoraș, care a venit în platoul Acces Direct cu un bolovan, în martie 2019.
18.01.2023 | 07:57
Judecatorii au luat o decizie definitiva in cazul atacatoarei Mirelei Vaida Ce se va intampla cu femeia
Judecătorii au luat o decizie definitivă în cazul atacatoarei Mirelei Vaida. Sursa foto: Antena 1/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

A fost luată o decizie definitivă în cazul atacatoarei Mirelei Vaida. Antoanela Grigoraș va rămâne închisă, după cum au stabilit magistrații.

Decizie definitivă în cazul atacatoarei Mirelei Vaida. Ce se întâmplă cu Antoanela Grigoraș

Au trecut aproape doi ani de când agresoarea a încercat să o omoare pe Mirela Vaida în direct. Magistrații au luat recent o decizie definitivă în cazul femeii.

ADVERTISEMENT

Antoanela Grigoraș, femeia care a venit goală în platoul emisiunii Acces Direct cu un bolovan, în încercarea de a-l arunca spre prezentatoarea emisiunii, va rămâne în închisoare.

Femeia a încercat contestarea deciziei de internare la Psihiatrie, însă judecătorii au luat o decizie radicală și au respins-o.

ADVERTISEMENT

“Respinge ca nefondată contestația formulată de contestatoarea GRIGORAȘ ANTOANELA JAQUELINE și menține încheierea contestată.

Obligă inculpata la plata sumei de 400 de lei cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat”, au decis magistrații, notează spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Anterior, instanța a admis cererea de procurorilor de a o interna forțat pe Antoanela Grigoraș la Psihiatrie, întrucât aceasta a recidivat.

“Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 București. Dispune internarea medicală provizorie nevoluntară a suspecta GRIGORAŞ ANTOANELA-JAQUELINE într-o unitate specializată de asistenţă medicală, până la însănătoşire sau până la o ameliorare care să înlăture starea de pericol ce a determinat luarea măsurii.

ADVERTISEMENT

Onorariul avocatului din oficiu Bălănoiu Victoria-Alexandra, în cuantum de 340 lei, se avansează din fondurile Ministerului Justiţiei, potrivit delegației nr.121599/18.11.2022, emisă de Baroul București. Cu drept de contestaţie în termen de 3 zile de la pronunţare.”, a fost decizia atacată, care a rămas definitivă.

Ce spunea Antoanela Grigoraș în urmă cu aproximativ doi ani

În urmă cu aproape doi ani, în perioada în care era închisă în Spitalul de Psihiatrie și pentru Măsuri de Siguranță Pădureni–Grajduri din județul Iași, agresoarea Mirelei Vaida a declarat că ar putea ieși oricând, dar numai dacă își găsește un tutore.

De asemenea, femeia a spus atunci că se simte mai bine și că îi pare rău pentru fapta comisă.

“Doctorii au zis că sunt bine acum, dar nu pot să ies până când nu găsesc un îngrijitor, un tutore. Trebuie cineva care să dea o semnătură, că are grijă de mine și… gata! Pot să ies.

M-am făcut bine. Îmi mai trebuie doar cineva care să semneze pentru mine. (…) Îmi pare rău pentru ce am făcut. Nu mai fac! Lămâia m-a pus să mă dezbrac și să intru la Acces Direct.

Mi-a zis că Mirela Vaida are să ne dea bani.”, a declarat atunci Antoanela Grigoraș, pentru sursa citată anterior.

Ulterior, judecătorii au eliberat-o pe Antoanela Grigoraș, însă aceasta a comis alte două fapte. Procurorii susțin că încă sunt efectuate cercetări în dosarul tentativei de omor, care a fost filmată și transmisă live la Acces Direct, atunci difuzată la Antena 1, chiar în primele minute ale emisiunii.

Procurorii analizează cazul pentru a clarifica dacă femeia chiar a vrut să-i facă rău Mirelei Vaida atunci când a aruncat spre ea cu un bolovan de 3 kg și a amenințat-o că vrea să o omoare.

Inițial, procurorii au clasat dosarul, însă Mirela Vaida a contestat decizia, astfel că s-a dispus continuarea anchetei.

ADVERTISEMENT