Judecătorii i-au respins lui Cristian Popescu Piedone, a doua oară, candidatura la Primăria Sectorului 4

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
27/04/2016, 21:30
Judecătorii i-au respins lui Cristian Popescu Piedone, a doua oară, candidatura la Primăria Sectorului 4

Magistraţii de la Judecătoria Sectorului 4 au decis, miercuri, că Piedone nu poate candida la Primăria Sectorului 4, deşi el şi-a depus candidatura, iar ea a fost validată de biroul electoral de sector, informează România TV. Decizia nu este definitivă şi poate fi atacată în 24 de ore, la Tribunalul Bucureşti.

Judecătorii din Capitală au admis, miercuri, unele contestaţii care au fost depuse împotriva lui Cristian Popescu Piedone în ultimele zile, după ce acesta şi-a depus candidatura la Primăria Sectorului 4 pentru a doua oară.

Tot miercuri, Biroul Electoral al Sectorului 4 i-a anulat candidatura fostului primar al sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, pentru un loc de consilier local. Cristian Popescu Piedone s-a înscris atât în cursa pentru câştigarea Primăriei Sectorului 4, dar şi pentru un loc de consilier local.

Marţea trecută, judecătorii au respins candidatura lui Popescu Piedone pe motiv că semnăturile strânse nu erau suficiente, iar ulterior, fostul primar s-a înscris din nou în cursa electorală pentru a deveni edil al Sectorului 4, din partea Partidului Puterii Umaniste.

Piedone este urmărit penal după tragedia din Colectiv. De altfel, el a demisionat în noimebrie 2015 din funcţia de primar al Sectorului 4, pe fondul protestelor declanşate de tragedie, şi susţinea că se retrage din viaţa politică.

Sursă: www.romaniatv.net

Închide ×