News

Judeţele care nu au înregistrat niciun caz nou de coronavirus în ultimele 24 de ore. Vești bune anunțate de autorități

11.05.2020 | 17:24
Judetele care nu au inregistrat niciun caz nou de coronavirus in ultimele 24 de ore Vesti bune anuntate de autoritati
ADVERTISEMENT

Autorităție române au transmis lista cu județele care nu au înregistrat niciun caz nou de coronavirus în ultimele 24 de ore, semn că numărul infecțiilor pare să scadă, cel puțin în unele regiuni.

Judeţele care nu au înregistrat niciun caz nou de coronavirus în 24 de ore

În urma situației prezentate la nivel național, autoritățile anunță județele care nu au înregistrat niciun caz nou de coronavirus în ultimele 24 de ore, potrivit celui mai nou bilanț al infecțiilor COVID-19 din România, potrivit Adevărul.

ADVERTISEMENT

Mai exact, 12 județe din țara noastră au înregistrat un număr constant de îmbolnăviri cu noul coronavirus în ultimele 24 de ore, semn că numărul de cazuri noi începe să scadă în unele regiuni.

Județele în care situaţia a rămas la fel ca în ziua precedentă sunt: Brăila – 19 cazuri, Caraş – Severin – 109, Gorj – 78, Harghita – 24, Hunedoara – 565, Ialomiţa – 289, Olt – 53, Prahova – 76, Satu – Mare – 54, Sălaj – 50, Teleorman – 101, Vaslui – 133.

ADVERTISEMENT

În acelaşi timp, Suceava şi Municipiul București rămân în fruntea listei privind regiunile cu cele mai multe cazuri de coronavirus confirmate oficial.

Care este județul cu cele mai puține cazuri de infecții COVID-19

În țara noastră au fost raportate, de la debutul epidemiei de coronavirus, 15.588 de cazuri de persoane infectate COVID-19, potrivit unui anunț făcut luni de Grupul de Comunicare Strategică din cadrul MAI.

ADVERTISEMENT

În ceea ce privește restul județelor din țară, acestea au înregistrat o creștere a numărului de infectări în ultimele 24 de ore, au mai transmis autoritățile.

Dintre acestea, cele mai multe cazuri sunt în Suceava – 3.272, apoi Bucureşti – 1.519.

În timp ce Suceava este cel mai afectat județ din țară, la polul opus, respectiv cel mai puțin afectat județ de coronavirus este Brăila, cu un număr de 19 cazuri de infecții COVID-19, mai arată bilanțul transmis luni de autorități.

ADVERTISEMENT
Tags: