Fotbal intern

Gigi Becali, sfătuit să nu-l cumpere pe Carlos Fortes! Panduru are o altă propunere pentru atacul FCSB-ului. “Eu l-aş lua!”

16.12.2018 | 11:24
Gigi Becali sfatuit sa nul cumpere pe Carlos Fortes Panduru are o alta propunere pentru atacul FCSBului Eu las lua

Juhvel Tsoumou, jucătorul în vârstă de 27 de ani de la FC Hermannstadt, a fost propus de Basarab Panduru la FCSB. Fostul internaţional român l-a sfătuit pe Gigi Becali să nu îl cumpere pe Carlos Fortes de la Gaz Metan Mediaş şi susţine că atacantul congolez care a ajuns în vară la nou promovata Hermannstadt ar putea să o ajute la mult pe echipa antrenată de Nicolae Dică.

Carlos Fortes se află pe lista de transferuri a FCSB-ului, alături de Darius Olaru şi Iulian Cristea, dar atacantul lui Gaz Metan Mediaş a înscris un singur gol în Liga 1 Betano din septembrie până în prezent, după ce la începutul sezonului reuşise să marcheze de patru ori în tricoul echipei pregătite de Mihai Teja.

Juhvel Tsoumou, propus de Basarab Panduru la FCSB

Basarab Panduru l-a sfătuit pe Gigi Becali să îşi orienteze atenţia către Juhvel Tsoumou şi să-l uite pe Carlos Fortes. Fostul internaţional român crede că vârful celor de la FC Hermannstadt ar fi o soluţie mai bună pentru atacul roş-albaştrilor decât fotbalistul de la Gaz Metan Mediaş. ”Fortes n-a mai dat niciun gol după primele meciuri. Vorbeam noi astăzi de Tsomou, păi mai degrabă l-aş lua pe Tsoumou. Şi la meciul cu Mediaş mi s-a părut că are calitate. Sunt vreo două faze acolo…dacă Tsoumou face ce a făcut prin minutul 65 este jucător de primele echipe, dacă face ce a făcut prin minutul 93 e jucător de Sibiu” a spus Basarab Panduru la Telekom Sport.

Tsoumou, Zenke şi Ait Atmane în meciul Hermannstadt - Dinamo
Juhvel Tsoumou (stânga), Zenke şi Ait Atmane în meciul Hermannstadt – Dinamo

Cine este Juhvel Tsoumou

Cotat de site-urile de specialitate la 400.000 de euro, Juhvel Tsoumou a ajuns la FC Hermannstadt în iulie 2018 şi a semnat un contract valabil până în vara anului 2020. Fotbalistul congolez în vârstă de 27 de ani este şi cetăţean german, iar la gruparea antrenată de Vasile Miriuţă a ajuns din postura de jucător liber de contract. Pe parcursul carierei a evoluat pentru Ermis Aradippou, W. Burghausen, W. Mannheim, FK Senica, TSV Hartberg, Preston NE, Playmouth, Alem. Aachen, E. Frankfurt, Blackburn U18 şi Zwickau Jgd.

  • 13 meciuri şi 4 goluri are Juhvel Tsoumou pentru Hermannstadt în sezonul 2018 – 2019 din Liga 1 Betano