Fotbal international

Julen Lopetegui a pierdut vestiarul la Real Madrid! Ce vedete nu-l mai vor

05.10.2018 | 16:18
Tehnicianul Julen Lopetegui a pierdut vestiarul la Real Madrid, mai multe vedete criticându-i deciziile

Tehnicianul Julen Lopetegui pare că a pierdut vestiarul la Real Madrid, după ce ”galacticii” au pierdut meciurile cu FC Sevilla și ȚSKA Moscova și au remizat în derby-ul cu Atletico Madrid. Jucători importanți din lot au început să-și exprime nemulțumirea față de antrenorul adus în vară pentru a-l înlocui pe francezul Zinedine Zidane.

Conform publicației catalane Mundo Deportivo, vedetele de pe Santiago Bernabeu au început să critice anumite decizii ale antrenorului, deși la declarații toată lumea pare că-l susține pe fostul selecționer al naționalei Spaniei. Președintele Florentino Perez nu pare insensibil la protestele jucătorilor, iar situația lui Julen Lopetegui s-ar putea agrava dacă rezultatele favorabile nu vor apărea cât mai curând.

Julen Lopetegui stă de vorbă cu Luka Modric în timpul unui antrenament al echipei Real Madrid
Julen Lopetegui stă de vorbă cu Luka Modric în timpul unui antrenament al echipei Real Madrid

Marcelo, cea mai vehementă voce din vestiarul lui Real Madrid Julen la adresa lui Julen Lopetegui

De departe, cea mai vehemntă voce din vestiarul celor de la Real Madrid îi aparține vicecăpitanului Marcelo, care este nemulțumit de faptul că Julen Lopetegui l-a schimbat în meciul cu Girona, deși făcuse un joc mult sub așteptări. O altă vedetă care nu-l are la inimă pe antrenor este cea a vicecampionului mondial Luka Modric, care în startul de sezon a stat mai mult pe banca de rezerve.

Nici galezul Gareth Bale nu este mulțumit de Julen Lopetegui, acesta luând foarte des decizia de a-l înlocui în repriza secundă. Nici portarul Keylor Navas nu mai este fericit la Real Madrid, el ajungând rezerva belgianului Thibaut Courtois. Jucătorul din Costa Rica nu înțelege de ce a fost scos dintre titulari, mai ales că nu a comis nicio greșeală. Nemulțumit este și atacantul Mariano Diaz, care, deși a avut prestații mulțumitoare de fiecare dată când a intrat, este în continuare rezerva lui Karim Benzema. Francezul trece printr-o perioadă mai dificilă, nereușind să marcheze în ultimele jocuri.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERNATIONAL
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri