Fotbal international

Julen Lopetegui, apărat de un jucător de la Real Madrid! ”E cel mai bun antrenor”

Autori: Traian Terzian, Valeriu Tache | 05.11.2018 | 17:17
Jucătorul echipei Real Madrid, Dani Carvajal, consideră că Julen Lopetegui este cel mai bun antrenor cu care a lucrat

Fostul antrenor al formației Real Madrid, Julen Lopetegui, este apărat de jucătorul Dani Carvajal, care consideră că acesta a fost cel mai bun tehnician pe care l-a avut. Cei doi au mai lucrat la echipa a doua a ”galacticilor”, dar și la reprezentativele juniori, tineret și seniori ale Spaniei.

”Pentru mine, Julen Lopetegui este cel mai bun antrenor pe care l-am avut vreodată. Din păcate, el nu a avut nicio șansă cu noi. Modul lui de a vedea fotbalul, de a conduce grupul, de a le împărtăși jucătorilor din cunoștințele sale sunt ceea ce eu aștept de la un antrenor”, a declarat Dani Carvajal la postul spaniol de televiziune TVE, citat de cotidianul francez L’Equipe.

Dani Carvajal și Julen Lopetegui în timpul unui antrenament la Real Madrid
Dani Carvajal și Julen Lopetegui în timpul unui antrenament la Real Madrid

Julen Lopetegui, apărat de un jucător de la Real Madrid: ”Este o modalitate de a privi fotbalul”

”Este o modalitate de a privi fotbalul. Am spus-o și înainte ca Lopetegui să fie antrenor la Real Madrid, o spun și acum când nu mai este cu noi și o voi spune până găsesc un antrenor care să facă lucrurile mai bine decât el. Este cel mai bun antrenor”, a adăugat jucătorul lui Real Madrid în apărarea lui Julen Lopetegui.

În vârstă de 52 de ani, Julen Lopetegui a fost demis de la Real Madrid după doar cinci luni în care a înregistrat șase victorii, două rezultate de egalitate și șase înfrângeri. Eșecul umilitor în fața rivalei FC Barcelona, scor 1-5, i-a fost fata tehnicianului care a fost înlocuit cu argentinianul Santiago Solari.

Imediat după despărțirea de ”galactici”, atacantul Mariano Diaz a transmis un mesaj emoționant pentru Julen Lopetegui. Fotbalistul i-a transmis că îi va rămâne întotdeauna recunoscător pentru faptul că l-a readus pe Santiago Bernabeu, după ce cu un an în urmă fusese cedat la Olympique Lyon.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!