Fotbal international

Julen Lopetegui, demis de Real Madrid? Ce a declarat după umilinţa cu Barcelona

28.10.2018 | 20:39
Julen Lopetegui demis de Real Madrid Ce a declarat dupa umilinta cu Barcelona
ADVERTISEMENT

Julen Lopetegui ar putea fi demis de la Real Madrid după El Clasico, în condiţiile în care formaţia din capitala Spaniei a fost umilită de Barcelona, scor 1-5. La finalul partidei de pe “Camp Nou”, antrenorul de 52 de ani a declarat că este trist, dar a anunţat că are încredere în jucătorii lui.

“Sunt foarte trist, la fel cum sunt şi jucătorii în vestiar. Încă am forţe, chiar dacă a fost o lovitură grea. Am în continuare încredere în jucătorii mei. Am avut ocazia să egalăm, dar am ratat ocazia. În prima repriză au fost mai buni decât noi. După pauză am intrat mai bine pe teren şi am schimbat lucruri după accidentarea lui Varane. Nu am avut şansă şi am ieşit învinşi. Pedeapsa este cam aspră. Mereu o înfrângere cu Barcelona este grea”, a declarat Julen Lopetegui la finalul meciului de pe “Camp Nou”.

ADVERTISEMENT

Julen Lopetegui, demis de Real Madrid după umilinţa cu Barcelona?

Julen Lopetegui are zilele numărate şi ar putea să fie demis de Real Madrid după umilinţa cu Barcelona. Chiar dacă formaţia din capitala Spaniei a ajuns la cinci meciuri consecutive fără victorie în campionat, antrenorul spaniol a susţinut că nu se gândeşte la demisie pentru moment.

“Nu aşteptaţi de la mine să le reproşez ceva jucătorilor. Am în minte doar să le ridic moralul jucătorilor mei. Au făcut un efort extraordinar azi. În a doua repriză am avut ocazii, dar la acest nivel, trebuie să profiţi de orice şansă ai. Nu am ce să le reproşez. Nu eu iau deciziile la acest club. Am explicat ceea ce cred. În rest, nu este responsabilitatea mea. Din punct de vedere sportiv, responsabilitatea este a mea, dar doar atât. Această echipă are viitor în acest sezon”, a mai precizat Julen Lopetegui.

ADVERTISEMENT
Julen Lopetegui demis de Real Madrid?
Julen Lopetegui demis de Real Madrid?