Fotbal international

Julen Lopetegui, mulțumit de egalul cu CFR Cluj, dar critică terenul: „Sunt satisfăcut de ce am făcut, însă terenul a fost impracticabil! Meritam să câștigăm”

20.02.2020 | 22:46
Julen Lopetegui multumit de egalul cu CFR Cluj dar critica terenul Sunt satisfacut de ce am facut insa terenul a fost impracticabil Meritam sa castigam
ADVERTISEMENT

Julen Lopetegui, antrenorul Sevillei, a fost satisfăcut de meciul cu CFR Cluj și își felicită elevii pentru partida făcută, însă nu a fost mulțumit de felul în care s-a prezentat gazonul.

Julen Lopetegui, mulțumit de egalul cu CFR Cluj

Julen Lopetegui este mulțumit de rezultatul obținut de Sevilla cu CFR Cluj și îi laudă pe campionii României pentru rezultatul obținut:

ADVERTISEMENT

„Am întâlnit o echipă foarte solidă, mai ales în defensivă, dar ne-am adaptat foarte bine în meci. Terenul a fost impracticabil, iar băieții au făcut un efort imens.

„Am văzut multe lucruri pozitive la noi, echipa ar fi meritat să câștige pe un teren care a fost oribil. Echipa a fost foarte solidă, foarte serioasă și în mai multe momente a jucat bine. Trebuie să rezolvăm calificarea la Sevilla”, a mai spus Julen Lopetegui.

ADVERTISEMENT

„Am întâlnit un adversar dificil”

Julen Lopetegui i-a lăudat pe clujeni pentru partida pe care au făcut-o în „Gruia”: Fac o evaluare pozitivă a ceea ce s-a întâmplat pe teren, adevărul este că am întâlnit un adversar destul de dificil”.

„Ne-am adaptat bine pe jocul lor, dar penalty-ul pe care l-au primit a fost un premiu excesiv. În cele din urmă, este o remiză pe care trebuie să o gestionăm bine și totul depinde de noi”, a spus antrenorul Sevillei la finalul partidei.

ADVERTISEMENT
  • 53 de ani a împlinit Julen Lopetegui pe 28 august