Fotbal international

Julen Lopetegui, temător înainte de Sevilla – CFR Cluj: ”Adversarul joacă mai bine în deplasare decât acasă”

26.02.2020 | 16:44
Julen Lopetegui temator inainte de Sevilla  CFR Cluj Adversarul joaca mai bine in deplasare decat acasa
ADVERTISEMENT

Antrenorul Julen Lopetegui s-a arătat temător la conferința de presă susținută înainte de meciul FC Sevilla – CFR Cluj, din manșa secundă a 16-imilor de finală ale Europa League.

Julen Lopetegui, temător înainte de Sevilla – CFR Cluj: ”Trebuie să-i răspundem adversarului pe măsură”

”Meciul de mâine este extrem de important și am fi încântați să continuăm în această competiție. Avem ambiție, dar suntem conștiență de dificultatea jocului”, a declarat temător Julen Lopetegui înaintea partidei Sevilla – CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

”CFR Cluj joacă mai bine în deplasare decât acasă și trebuie să fim pregătiți pentru ce ne așteaptă. Trebuie să facem un joc la înălțime și să-i răspundem adversarului pe măsură”, a mai spus tehnicianul spaniol, conform site-ului oficial al clubului andaluz.

”CFR are un antrenor care este liderul acestui proiect”

”CFR are jucători foarte buni care evoluează în națională, pe alții îi știm din alte ligi și au un antrenor care este liderul acestui proiect. Toate aceste lucruri îi fac competitivi în competiția internă și în Europa League”, a continuat Lopetegui.

ADVERTISEMENT

”Mâine trebuie să fim pregătiți să înfruntăm o echipă foarte bine pregătită. Nu știu cum vor juca. Au un stil propriu, dar uneori au schimbat pe linia de fund jucând ba cu patru fundași, ba cu cinci. Au capacitatea de a se adapta la orice tip de sistem”, a menționat antrenorul Sevillei.

”Admir calitatea fotbalului românesc”

”Fotbalul românesc a fost întotdeauna un fotbal minunat, cu echipe mari și jucători grozavi. În prezent sunt la un nivel excelent. Admir calitatea fotbalului românesc”, a afirmat Julen Lopetegui.

ADVERTISEMENT

”Meciul începe de la 1-1 și trebuie să să fim la un nivel ridicat dacă vrem să ne calificăm. Trebuie să ne concentrăm asupra jocului nostru și să oferim cea mai bună versiune de care suntem capabili”, a precizat tehnicianul spaniol.

Arbitru cu noroc pentru CFR Cluj

CFR Cluj a remizat cu FC Sevilla, scor 1-1, în prima manșă a 16-imilor de finală ale Europa League. Returul se va juca joi, 27 februarie, de la ora 22:00, pe stadionul Ramon Sanchez Pizjuan, și va fi transmis în format LIVE VIDEO și LIVE TEXT pe FANATIK.

ADVERTISEMENT

Partida de la Sevilla va fi arbitrată de letonul Andris Treimanis, cel care a condus la centru întâlnirea câștigată în acest sezon de CFR Cluj în deplasarea de la Celtic Glasgow, scor 4-3, în turul al treilea preliminar al Champions League.

ADVERTISEMENT