Sporturi

Julia Goerges, adversara de azi a Simonei Halep, iritată de fanii români! VIDEO. Ce s-a întâmplat la București

14.02.2019 | 14:14
Julia Goerges adversara de azi a Simonei Halep iritata de fanii romani VIDEO Ce sa intamplat la Bucuresti

Simona Halep se va duela cu Julia Goerges în sferturile de finală ale turneului de la Doha, iar adversara de azi a sportivei noastre nu are amintiri plăcute în legătură cu fanii români și chiar a existat un moment în care s-a arătat iritată de prezența acestora.

Julia Goerges a jucat finala de la BRD Bucharest Open în 2017, atunci când a fost învinsă de Irina Begu, scor 3-6, 5-7, iar la finalul meciului, sportiva din Germania nu a ezitat să îi critice pe fanii români care au fost prezenți la duelul din finală. Julia Georges s-a arătat iritată de faptul că românii o susțineau prea zgomotos pe Irina Begu.

Julia Goerges, adversara de azi a Simonei Halep, iritată de fanii români în 2017

”Sunt puţin dezamăgită de încurajările voastre. Ştiu că este greu, pentru că sunteţi întotdeauna alături de jucătoarele din ţara voastră şi sunt total de acord cu acest lucru, dar uneori trebuie să vă gândiţi la fair-play şi la respectul pentru adversar. Vă mulţumesc! Mulţumesc celor probabil cinci oameni care m-au încurajat şi echipei mele. Sunt convinsă că vom ridica nişte trofee în viitor. Vă mulţumesc pentru că depuneţi această muncă extraordinară alături de mine şi sunt sigură că vom mai disputa şi alte finale”, spunea Julia Goerges, adversara de azi a Simonei Halep, la festivitatea de premirere de la BRD Bucharest Open 2017.

Simona Halep a ajuns în sferturile de finală ale turneului de la Doha după ce a trecut de Lesia Tsurenko, scor 6-2, 6-3, la finalul unui meci care a durat o oră și 20 de minute. De partea cealaltă, Julia Goerges, locul 16 WTA, a trecut cu greu de americanca Alison Riske, scor 6-1, 6-7, 6-7, iar duelul dintre cele două a durat două ore și 35 de minute.

Julia Goerges în meciul jucat împotriva Alexandrei Dulgheru la București

Simona Halep – Julia Goerges se joacă joi, 14 februarie, la turneul de la Doha. Acesta este al treilea meci de pe terenul central și va începe în jurul orei 17.00.

  • 46,623 de dolari a încasat Simona Halep după victoria obținută în fața Lesiei Tsurenko