Life

Julia Jianu e din nou singură! S-a despărțit de iubit după 2 ani de relație. Motivul pentru care s-a produs ruptura

10.08.2020 | 17:16
Julia Jianu e din nou singura Sa despartit de iubit dupa 2 ani de relatie Motivul pentru care sa produs ruptura
Julia Jianu e din nou singură! S-a despărțit de iubit după 2 ani de relație. Motivul pentru care s-a produs ruptura. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Julia Jianu părea că și-a găsit fericirea în brațele unui bărbat pe nume John, însă după doi ani de relație au luat decizia de a merge pe drumuri separate. Cântăreața a pus punct relației, în ciuda faptului că foarte multă lume se aștepta să facă următorul pas.

Surse apropiate cuplului mărturisesc că motivul separării ar fi certurile repetate care și-au spus cuvântul în cele din urmă. Se pare că relația dintre Julia Chelaru, fostă Jianu, și John scârțâie de ceva timp, perioada de izolare fiind una grea pentru cuplu.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, artista a șters toate imaginile în care apărea alături de John, bărbatul cu 6 ani mai mic decât ea cu care pare că se și logodise. Cântăreața apare în mediul online cu zâmbetul pe buze, semn că despărțirea nu a afectat-o prea tare.

Julia s-a despărțit de John, bărbatul cu care forma un cuplu de 2 ani

Fosta soție a lui Bogdan Jianu, Julia Chelaru, avea numai cuvinte de laudă la adresa iubitului ei despre care spunea în urmă cu ceva vreme că este pe aceeași lungime de undă cu ea.

ADVERTISEMENT

În plus, fosta componentă a trupei Sexxy mărturisea la vremea respectivă că John înțelege perfect lumea mondenă chiar dacă nu face parte din ea.

„John a intrat într-o mică afacere de gastronomie, pe care vrea să o pună pe picioare. A lansat proiectul şi este foarte implicat. Suntem bine, ne înţelegem bine. Nu ştiu cum va fi 2020, depinde de ce ne rezervă viitorul.

ADVERTISEMENT

Avem deja doi ani de când suntem împreună. Ne iubim şi suntem bine. E mișto, e Rac, la fel ca mine, e un tip de casă şi mă înţelege. El poate a ajuns deja acasă când eu sunt la un spectacol şi nu zice niciodată nimic.

El înţelege perfect, nu facem comparaţii cu ce aveam înainte. Nu e din lumea asta a showbiz-ului, dar el a înţeles şi pentru mie e perfect”, spunea Julia Chelaru în urmă cu puțin timp, relatează click.ro.

ADVERTISEMENT

Bat clopote de nuntă pentru Bogdan Jianu și Cătălin Ponor

În altă ordine de idei, fostul soț, bărbatul alături de care a avut o relație timp de 16 ani, se pregătește de nuntă. Bogdan Jianu a cerut-o, în weekend, în căsătorie pe fosta gimnastă Cătălina Ponor, cu care are o relație de aproximativ de 2 ani.

Sportiva este în culmea fericirii, postând pe o rețea de socializare o imagine cu inelul de logodnă. Campioana vorbește deschis despre sentimentele pe care le are pentru bărbatul alături de care se pregătește să-și petreacă tot restul vieții.

 

ADVERTISEMENT