News

George Clooney, „sabotat” de Julia Roberts! Totul s-a întâmplat într-o emisiune despre noul film

Actrița în vârstă de 54 de ani a intrat în liniște în cadru în timpul interviul virtual al lui George Clooney la Jimmy Kimmel Live! Clooney și Roberts sunt împreună pentru că în prezent filmează „Ticket to Paradise”.
18.12.2021 | 11:32
George Clooney sabotat de Julia Roberts Totul sa intamplat intro emisiune despre noul film
Julia Roberts, apariție surpriză în timpul interviului lui George Clooney Foto: Jimmy Kimmel Live
ADVERTISEMENT

Clooney, în vârstă de 60 de ani, vorbea cu gazda emisiunii și cu novicele Daniel Ranieri despre filmul pe care l-a regizat și în care apare puștiul de 10 ani, The Tender Bar, când vedeta din Pretty Woman a apărut în cadru pentru câteva momente.

Julia Roberts i-a „sabotat” interviul lui George Clooney spre deliciul moderatorului. Cum a reacționat actorul

„O, Doamne, wow. Holy Moly”, a reacționat Jimmy Kimmel când Roberts s-a așezat fără să spună un cuvânt pe un scaun lângă Clooney.

ADVERTISEMENT

„George, nu știu dacă ești conștient de asta, dar e o femeie care stă lângă tine”, l-a tachinat comediantul în vârstă de 54 de ani, în timp ce starul din Gravity se prefăcea jucăuș că nu vede nimic.

Când Roberts a ieșit din cadru, Kimmel a glumit: „Poate că am halucinat. Totuși, semăna cu Julia Roberts”.

ADVERTISEMENT

Julia Roberts și George Clooney care sunt și prieteni colaborează în prezent la viitoarea comedie romantică Ticket to Paradise, care va avea premiera anul viitor.

Filmul o urmărește pe Wren Butler, o proaspătă absolventă a Universității din Chicago, care o însoțește pe cea mai bună prietenă a ei Lily într-o excursie post absolvire în Bali.

ADVERTISEMENT

Decizia bruscă a lui Lily de a se căsători cu un localnic balinez îi determină pe părinții ei să facă echipă pentru a încerca să o împiedice să repete greșeala lor de acum 25 de ani.

Wren rămâne în Bali pentru festivitățile de logodnă/nunță și, în acest proces, își găsește propria dragoste cu un medic local.

ADVERTISEMENT

Vedetele au mai împărțit ecranul în Ocean’s Eleven, Money Monster și multe altele.

Revenind la conversația lor, Kimmel l-a întrebat pe Ranieri dacă fie Clooney, fie Ben Affleck (cu care joacă în The Tender Bar, regizat de Clooney) este Batmanul său favorit.

Evitând întrebarea, Ranieri a exclamat „Christian Bale!” spre amuzamentul lui George Clooney.

„Ghici cine nu va fi în The Tender Bar 2!”, a râs Kimmel.

Filmul îl înfățișează pe Tye Sheridan în rolul unui băiat pe nume J.R. (cu Ranieri jucând un J.R. mai tânăr) care a crescut sub tutela unchiului său Charlie ( Ben Affleck) și a altor figuri paterne.

Mama (Lily Rabe) și bunicul (Christopher Lloyd) își fac griji pentru viitorul lui J.R., dar Charlie, care este proprietarul unui bar în care J.R. își petrece timpul, îl ia sub aripa lui.

„The Tender Bar” apare în cinematografe pe 18 decembrie și pe Amazon Prime Video pe 7 ianuarie.

ADVERTISEMENT
Tags: