Fotbal international

Julian Nagelsmann a refuzat-o pe Real Madrid! Motivul pentru care a spus nu

25.07.2018 | 13:03
Julian Nagelsmann a refuzato pe Real Madrid Motivul pentru care a spus nu
ADVERTISEMENT

Julian Nagelsmann, antrenorul care pentru al doilea an consecutiv a dus-o pe Hoffenheim în Champions League, a refuzat-o pe Real Madrid! Tehnicianul german are numai 31 de ani, dar deja este considerat unul dintre cei mai promiţători antrenori din noul val. Şi campioana Germaniei intenţiona să poarte negocieri în vară cu Nagelsmann, motiv pentru care şi transferase trei jucători importanţi de la Hoffenheim la Munchen: Sulle, Rudy şi Wagner.

“Nu e ca şi cum nu am considerat această ofertă deosebit de preţioasă. Cine ar refuza să ia în considerare telefoanele primite de la Real Madrid?! Dar mă simt confortabil în această poziţie şi am 31 de ani. Dacă voi continua aşa, voi mai avea oportunităţi. De asemenea, nu era ideal pentru familia mea să plec acum”.

ADVERTISEMENT

Julian Nagelsmann a refuzat-o pe Real Madrid! Concepţii de viaţă absolut unice pentru antrenorul german

Florentino Perez l-a căutat pe Nagelsmann imediat după ce Zinedine Zidane l-a anunţat că va pleca de la Real Madrid. Nagelsmann face parte dintr-o categorie extrem de rară de oameni din fotbal care nu doreşte cu disperare să aibă reclamă, care să viseze aproape obsedant să se umple de bani, dând lovitura vieţii la un club de top. Are principii de viaţă care îl transformă într-un personaj aparte.

julian nagelsmann a refuzat-o pe Real Madrid. Consideră că este prea tânăr şi că va avea alte oportunităţi

Julian Nagelsmann a refuzat-o pe Real Madrid. Se conisderă prea tânăr“Marea problemă a societăţii noastre este această tendinţă de a exagera. E întotdeauna despre a fi mai tare decât celălalt. Să ai cea mai mare maşină, cel mai mare cont în bancă, cea mai mare casă. Eu nu fac parte din acest trend”. Dorinţa lui Nagelsmann este ca de această dată Hoffenheim să reuşească să obţină rezultate mai bune în Champions League decât sezonul trecut şi să se bată chiar pentru accesul în primăvara competiţiei, acesta fiind apogeul la care poate spera.

ADVERTISEMENT