News

Julien Benneteau a anunţat că toate biletele pentru semifinala dintre Franţa şi România din Fed Cup s-au vândut! Câţi spectatori vor fi prezenţi la Rouen

16.04.2019 | 13:45
Julien Benneteau a anuntat ca toate biletele pentru semifinala dintre Franta si Romania din Fed Cup sau vandut Cati spectatori vor fi prezenti la Rouen

Benneteau spune că toate biletele pentru semifinala de FedCup dintre Franţa şi România s-au vândut! Mai sunt doar câteva zile până la semifinala de Fed Cup dintre Franţa şi România, iar pregătirile sunt în toi, atât de o parte abricadei, cât şi de cealaltă. Fiecare dintre cele două echipe aşteaptă o susţinere masivă în cele două zile de concurs la Rouen, pe Kindarena.

Kindarena va fi plină ochi pentru semifinala dintre Franţa şi România din Fed Cup

Julien Benneteau, căpitanul nejucător al echipei de Fed Cup a Franţei, a anunţat că toae biletele pentru această întâlnire s-au vândut, aşa că doritorii care nu au mai apucat să achiziţioneze un tichet, vor fi nevoiţi să urmărească întâlnirea din faţa televizorului sau să le cumpere la suprapreţ. “Am o veste bună. S-au vândut toate biletele, aşa că vor fi 5.000 de oameni în sală în ambele zile. Va fi un weekend intens la nivel de ambianţă şi emoţii. Ştiu că sunteţi foarte motivate şi că oricărei echipe îi va fi greu să vă învingă”,  le-a spus jucătoarelor sale Julien Benneteau.

Semifinala dintre Franţa şi România va avea loc în Le Kindarena (Le palais des sports de Rouen), o sală cu o capacitate de 5.234 de locuri. Clădirea care va găzdui partidele din acest weekend a fost inaugurată pe 8 septembrie 2012 și a costat 52,4 milioane de euro.

Benneteau spune că toate biletele pentru semifinala de FedCup dintre Franţa şi România s-au vândut

Simona Halep, hotărâtă să cucerească titlul Fed Cup alături de colegele din echipa României

“Obiectivul pe 2019 e acelaşi ca pentru orice jucător care se află în topul ierarhiei: sper să câştig un turneu de Grand Slam. Dar, să fiu sinceră, capul îmi stă foarte mult şi la Fed Cup. De când am obţinut victoria de la Ostrava, mă gândesc la semifinala contra Franţei. Cred că avem echipa necesară să devenim campioane şi vom da totul pentru acest obiectiv”, a spus Simona Halep, potrivit puntodebreak.com.

Tags: