Fotbal international

Julien Stephan, mândru de jucătorii săi după Rennes – CFR Cluj 0-1: ”Un meci suprarealist, dar nivelul înalt este nemilos”. VIDEO

25.10.2019 | 08:37
Julien Stephan mandru de jucatorii sai dupa Rennes  CFR Cluj 01 Un meci suprarealist dar nivelul inalt este nemilos VIDEO
ADVERTISEMENT

Antrenorul Julien Stephan s-a declarat mândru de jucătorii săi după meciul Rennes – CFR Cluj 0-1, din etapa a treia din Grupa E a Europa League. Francezii au avut doi jucători eliminați, dar chiar și așa au reușit să pună în dificulatate în dese rânduri campioana din Casa Pariurilor Liga 1.

Julien Stephan, mândru de jucătorii săi după Rennes – CFR Cluj 0-1: ”Am fost inteligenţi, nu am fost niciodată în dificultate”

”Un meci suprarealist, dar nivelul înalt este nemilos. Am comis două erori care ne-au costat foarte scump şi am rămas în inferioritate numerică. Sunt mândru de jucători, de ceea ce au produs: curaj, abnegaţie, joc… Am apăsat mai mult pe meci, am tras la poartă, dar nu am cadrat şuturile”, a declarat Julien Stephan despre jucătorii săi la finalul meciului Rennes – CFR Cluj 0-1.

ADVERTISEMENT

”Scenariu incredibil, dar asta poate fi un act fondator pentru acest grup. Acest grup are un suflet, îl cunosc bine, trăiesc cu el şi azi jucătorii au dat maximum. În nouă, am fost inteligenţi, nu am fost niciodată în dificultate, nu am făcut pasul înapoi, salvarea noastră a fost asta. Altfel, am fi suferit şi ne-ar fi făcut rău în repriza a doua”, a mai spus tehnicianul.

”Nu am mai văzut aici 28.000 de oameni în picioare care au aplaudat jucătorii după o înfrângere”

”Jucătorii au fost admirabili la acest nivel, dar pentru a marca goluri, trebuie să nimereşti poarta. Nu ştiu dacă am mai văzut aici 28.000 de oameni în picioare care au aplaudat jucătorii după o înfrângere. Publicul ne-a împins, ne-a purtat, dar nu am putut să le oferim această victorie”, a afirmat Stephan, conform L’Equipe.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj a învins Rennes, scor 1-0, în etapa a treia a Grupei E din Europa League, iar la final căpitanul Ciprian Deac a recunoscut că  prestația campioanei României a fost modestă. Antrenorul Dan  Petrescu și-a criticat jucătorii și i-a transmis omologului său de la Rennes că a avut ghinion.