Life

Julieta Vescan de la Gospodar fără pereche, imagini noi. Cum arată la 4 ani de la participarea în show-ul de la Pro TV

Julieta Vescan s-a remarcat în reality show-ul „Gospodar fără pereche”, unde a fost pretendenta lui Marin Cazan, dar cum arată în prezent blondina care i-a amuzat pe toți?
26.11.2021 | 16:01
Julieta Vescan de la Gospodar fara pereche imagini noi Cum arata la 4 ani de la participarea in showul de la Pro TV
Cum arată acum Julieta Vescan de la Gospodar fără pereche. Nu s-a schimbat prea mult. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Fosta concurentă a emisiunii de la Pro TV, moderată de Anamaria Prodan, nu a reușit să ajungă la inima bărbatului, dar a rămas în sufletele telespectatorilor care au îndrăgit-o foarte mult.

Blondina plină de energie și cu un umor ieșit din comun nu s-a schimbat prea mult, dovadă fiind imaginile noi pe care le-a publicat în social media.

ADVERTISEMENT

Julieta Vescan apare cu zâmbetul pe buze, machiată și aranjată, așa cum îi stă bine unei femei de la oraș. De altfel, fosta concurentă de la „Gospodar fără pereche” nici nu a dorit să se mute la țară.

Cum arată acum Julieta Vescan de la Gospodar fără pereche. Nu s-a schimbat prea mult

Lipsa de comunicare, tehnologia puțină și distanța până la un oraș important au făcut-o pe Julieta Vescan să nu lupte până la final pentru inima lui Marin Cazan.

ADVERTISEMENT

„În vacanțe sau weekend-uri, clar da! Dar nu știu dacă-mi pot imagina cum ar fi să traiesc permanent acolo, fără internet, semnal la telefon.

Fără agitația de zi cu zi ar fi destul de greu să se adapteze oricine este obișnuit cu agitația din oraș”, spunea Julieta Vescan la momentul respectiv, în show-ul lui Cătălin Măruță.

ADVERTISEMENT

Fosta concurentă nu a trecut prin schimbări majore în ultimii patru ani, fiind o fire foarte sociabilă și deschisă, care i-a cucerit pe cei din fața micilor ecrane.

Julieta Vescan, fostă concurentă de la Pro TV
Așa arată acum Julieta Vescan de la Gospodar fără pereche. Sursa foto: Facebook. Colaj: Fanatik

Julieta Vescan, prezentă la nunta lui Marin Cazan de la Gospodar fără pereche

În altă ordine de idei, Julieta Vescan a mărturisit că nu s-a supărat că nu a fost cea aleasă de Marin Cazan din show-ul „Gospodar fără pereche”, de la Pro TV.

ADVERTISEMENT

Motivele sunt cele evidențiate mai sus, fosta participantă precizând că nu îi poartă pică bărbatului. În plus, blondina din Târgu-Mureș chiar a fost prezentă la nunta protagonistului cu Marcela.

„A fost ca-n poveşti! M-am mai dus şi eu la nunţi, dar aveam aşa emoţii… cum nu am avut nici la nunta mea (…). Nu, nu mi-a fost, de ce să îmi fie ciudă?

Da, a observat şi el că se potriveşte mai bine cu Marcela. Ah, nu m-am suit pe el în fân, nu ne-am pupat. Au fost nişte momente extraordinare.

Dacă nu vorbim zilnic, vorbim o dată la două-trei zile. Dacă nu sun eu, sună ei. Eu am câştigat încă o soră şi un frate pe lângă ce am” mărturisea Julieta Vescan în cadrul emisiunii „La Măruță”, conform cancan.ro.

ADVERTISEMENT