Fotbal international

Julio Baptista, dezvăluire înainte de Barcelona – Real Madrid! ”Lopetegui nu va mai continua”

22.10.2018 | 10:32
Julio Baptista a dezvăluit că Julen Lopetegui va fi demis dacă pierde derby-ul Barcelona - Real Madrid

Atacantul echipei CFR Cluj, Julio Baptista, a dezvăluit înaintea marelui meci Barcelona – Real Madrid, că antrenorul Julen Lopetegui nu va mai rămâne pe banca tehnică dacă va pierde El Clasico. Fostul jucător al ”galacticilor” a mai spus că pentru catalani va fi greu să joace fără liderul Lionel Messi.

”Întotdeauna, Real Madrid și Barcelona fac meciuri incredibile, iar întreaga lume privește acest meci. E dificil, pentru că acum Madridul are nevoie de victorie. Nu au mai câștigat de patru meciuri în campionat, nu au obținut rezultatele dorite. Poate dacă Madrid va pierde acest meci, poate că Lopetegui nu va mai continua. E foarte important”, a declarat atacantul brazilian la un post de televiziune.

Julio Baptista, dezvăluire înainte de Barcelona – Real Madrid: ”Un jucător ca Messi nu mai au”

”Barcelona pierde pentru că Messi e un jucător incredibil, iar Barcelona, atunci când joacă Messi, joacă diferit. Nu știu cum va juca fără Messi. Vreau să văd ce face Barcelona când are un joc dificil, ce soluții are acum”, a afirmat fostul internațional brazilian.

Julio Baptista celebrează golul marcat într-un El Clasico jucat în 2007
Julio Baptista celebrează golul marcat într-un El Clasico jucat în 2007

”Când meciul e dificil, Messi începe să construiască chiar de la mijloc, ia mingea de la Pique sau Busquets și încep să construiască. Un jucător ca Messi nu mai au. Poate Coutinho să o facă, dar e diferit. Coutinho, pentru mine, e mai mult un finalizator, cred. Poate Dembele… poate”, a dezvăluit Julio Baptista înainte de partida Barcelona – Real Madrid.

Messi va lipsi trei săptămâni

Atacantul argentinian Lionel Messi nu va putea juca în El Clasico, programat duminică de la ora 17:15 pe Camp Nou, după ce a suferit o fractură a antebrațului drept la meciul cu FC Sevilla și va lipsi trei săptămâni de pe teren.

Julio Baptista, în vârstă de 37 de ani, a jucat timp de trei sezoane la Real Madrid și a marcat unicul gol din El Clasico disputat la 23 decembrie 2007, ultimul în care niciunul dintre marii fotbaliști Lionel Messi și Cristiano Ronaldo nu au fost pe teren.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri