Julio Baptista face revoluție în Liga 1 Betano! “Așa nu e fair-play!”

Alexandru Năstase   
in CFR Cluj
02/01/2019, 08:35
Julio Baptista face revoluție în Liga 1 Betano! “Așa nu e fair-play!” GALERIE FOTO
Julio Baptista a evoluat preț de 59 de partid eîn tricoul galacticilor

Brazilianul Julio Baptista a semnat cu CFR Cluj, dar nu a apucat să-și arate prea mult calitățile. A evoluat până acum preț de 43 de minute pentru ardeleni. Cu toate acestea, atacantul vrea să facă revoluție în Liga 1 Betano! Fostul jucător al galacticilor este nemulțumit de mai multe lucruri. Salariile mici și numărul scăzut al echipelor din prima ligă îl supără pe Baptista.

“E un campionat care trebuie să se dezvolte mult pentru a se apropia de alte ligi. Să atragă mai mulți bani din drepturile TV, să plătească mai bine jucătorii. Dacă ai bani, poți aduce jucători importanți care să ajute la progresul campionatului. Iar pentru asta ar trebui inclusiv să crească numărul echipelor din prima divizie”, a declarat Julio Baptista pentru Gazeta Sporturilor

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

Julio Baptista face revoluție în Liga 1 Betano! Baptista pe teren
Julio Baptista a intrat de trei ori pe teren pentru CFR Cluj

Julio Baptista face revoluție în Liga 1 Betano!

Nu se opresc aici supărările brazilianului. Julio Baptista consideră că sistemul de joc cu play off și play out nu este tocmai fair play. Atacantul ar vrea ca echipa campioană să fie decisă în mod clasic. „Nu-mi place sistemul cu play-off și play-out. În sistemul clasic, va ieși campioană echipa care e cea mai constantă și câștigă cele mai multe partide. În modelul cu play-off și play-out, totul se poate decide într-un singur meci direct. Dacă prinzi o zi proastă, pierzi tot, chiar dacă ai fost cel mai bun timp de un sezon! Nu e fair-play, fiindcă în acest fel dai la spate munca de peste un an a unei formații pentru o singură partidă mai nereușită, a adăugat Julio Baptista.

Brazilianul nu a înscris până acum în tricoul CFR-ului, dar are un salariu uriaș pentru Liga 1 Betano. De altfel, șefii din Gruia încearcă de zor să-i restructureze contractul sau chiar să ajungă la o înțelegere cu atacantul în privința rezilierii. Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

  • 11 goluri a marcat Julio Baptista pentru Real Madrid
Închide ×