Fotbal intern

Julio Baptista, mesaj pentru hateri! „Atunci când faci cu bucurie ceea ce îți place, totul devine mai ușor”

13.10.2018 | 18:30
Julio Baptista mesaj pentru hateri Atunci cand faci cu bucurie ceea ce iti place totul devine mai usor

Julio Baptista, fotbalistul care o are pe Real Madrid în curriculum vitae și transferat de CFR Cluj în această vară a transmis un mesaj pentru hateri! Pus la zid pentru salariul uriaș pe care îl încasează în Gruia, dar și pentru faptul că până în acest moment, jucătorul a prins numai 20 de minute oficiale în tricoul ardelenilor,  brazilianul a postat pe o rețea de socializare o imagine de la antrenamentele echipei însoțită de câteva cuvinte.

„Atunci când faci cu bucurie ceea ce îți place, totul devine mai ușor”, a scris Julio Baptista pentru contestatarii săi. Brazilianul, de departe cel mai important nume transferat vreodată în Liga 1 Betano, a debutat în partida Gaz Metan Mediaş – CFR Cluj, încheiată cu scorul de 0-0, din etapa a 6-a. Fotbalistul, care a împlinit 36 de ani a fost introdus în minutul 70 al meciului de către portughezul Antonio Conceicao în locul lui Alexandru Ioniţă, dar a terminat meciul fără realizări importante.

 

View this post on Instagram

 

Quando a gente faz o que gosta com alegria, fica tudo mais fácil. #goodvibes

A post shared by Júlio Baptista Oficial (@juliobaptistaoficial) on

Julio Baptista, mesaj pentru hateri!

Julio Baptista a evoluat de-a lungul carierei la formaţii redutabile din Europa. A petrecut doi ani de zile alături de Real Madrid, dar a mai jucat și pentru Sevilla, Arsenal sau AS Roma. Brazilianul a sosit în această vară la CFR Cluj din postura de jucător liber de contract. De aproximativ doi ani de zile Baptista nu a prins niciun contract, iar ultima dată a fost legitimat la Orlando City, formaţie din Major League Soccer.

Julio Baptista a fost acuzat și pentru faptul că s-a prezentat în Gruia ieșit total din formă. Brazilianul a avut nevoie de câteva săptămâni pentru a ajunge la un nivel optim pentru performanță. 47 de partide a bifat Baptista în tricoul selecționatei cariocas pentru care a și reușit să marcheze de cinci ori. De altfel, jucătorul CFR-ului a fost inclus în lotul Braziliei pentru Campionatul Mondial din 2010 organizat de Africa de Sud.

  • 11 goluri a marcat Julio Baptista pentru Real Madrid
Tags: