Fotbal intern

Julio Baptista, OUT de la CFR Cluj! Ardelenii i-au reziliat contractul brazilianului

12.03.2019 | 10:57
Julio Baptista OUT de la CFR Cluj Ardelenii iau reziliat contractul brazilianului

Brazilianul Julio Baptista este OUT de la CFR Cluj după ce conducerea ardelenilor a ajuns la un acord cu sud-americanul privind rezilierea pe cale amiabilă a contractului. Atacantul a semnat în luna august a anului trecut cu formația din Gruia și a primit un salariu exorbitant pentru Liga 1 Betano. Mai mult de atât, de la începutul lui 2019, Baptista încasa dublu, conform unei clauze din contract. În ciuda banilor primiți, atacantul nu a rupt gura târgului.

Julio Baptista, OUT de la CFR Cluj!

Julio Baptista a intrat doar de două ori pe teren pentru CFR Cluj și de fiecare dată a părut mult în spate cu pregătirea fizică. Campion în Spania alături de Real Madrid, Baptista a precizat la venirea în România că a fost adus la CFR Cluj pentru a-i ajuta pe ardeleni în Champions LeaguePlanurile conducerii lui CFR au fost date însă destul de repede peste cap, mai ales că, ardelenii au fost eliminați timpuriu din Europa.

„Mulțumim, Julio Baptista! ⚽ Clubul CFR 1907 Cluj și jucătorul Julio Baptista au ajuns la un acord privind rezilierea amiabilă a contractului. Îi mulțumim lui Julio pentru munca depusă tricoul echipei noastre și îi dorim multă baftă în continuare! Boa sorte, Julio Baptista!”, au scris cei de la CFR Cluj pe contul oficial de Facebook.

Baptista, palmares excelent

De remarcat că Julio Baptista a fost, de departe, cel mai titrat străin care a evoluat vreodată în Liga 1 Betano. Brazilianul are 48 de meciuri şi 5 goluri în naţionala sud-americană și a evoluat în carieră pentru formații redutabile din Europa. Sevilla, Real Madrid, Arsenal, Roma și Malaga sunt câteva echipe pentru care a jucat Baptista de-a lungul timpului. Cu toate acestea, la CFR Cluj, Baptista a venit după o pauză de aproape doi ani fără fotbal. Ultima oară când îmbrăcase tricoul unei echipe profesioniste se întâmpla în octombrie 2016, pentru Orlando City, în MLS.

“Am mers la Real Madrid cu cei mai buni fotbalişti din lume şi când eşti alături de cei mai buni fotbalişti din lume e uşor, pentru că au foarte multă calitate şi atunci nu trebuie să faci un efort foarte mare, deoarece există multă calitate şi dacă într-o zi tu joci rău este Ronaldo care decide partida sau dacă Ronaldo are o zi rea este Zidane. Tot aşa Robinho… Aveam multă calitate. Este un lucru incredibil să joci cu atâta calitate în jurul tău”, a declarat Julio Baptista.

  • 11 goluri a marcat Julio Baptista pentru Real Madrid