ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Julio Baptista, prima reacție după plecarea de la CFR! „A fost singura mea intenţie de când am ajuns în România”

Autor: Alexandru Năstase | 13.03.2019 | 14:35
Baptista a evoluat în 59 de partide pentru Real Madrid

Brazilianul Julio Baptista a oferit prima reacție după plecarea de la CFR Cluj! Atacantul adus pe o mulțime de bani să o ajute pe campioana României în Champions League nu a rupt gura târgului și a intrat doar de două ori pe teren pentru ardeleni. Baptista a ajuns la o înțelegere cu șefii care i-au reziliat pe cale amiabilă înțelegerea. Acum, brazilianul le-a transmis un mesaj de mulțumire suporterilor, dar și staff-ului administrativ.

ADVERTISEMENT

Julio Baptista, prima reacție după plecarea de la CFR!

Baptista spune că nu a intenționat nicio clipă să păcălească fotbalul, cât timp a fost sub contract cu CFR Cluj. Vreau să le mulţumesc celor de la CFR Cluj pentru oportunitatea oferită să mă simt din nou fotbalist! Ca profesionist încerc mereu să dau 100% şi asta a fost singura mea intenţie de când am ajuns în România. Vreau să le mulţumesc fanilor pentru susţinerea arătată şi să le urez mult noroc!, a scris Baptista pe contul personal de Instagram.

Atacantul a venit la Cluj cu o experiență impresionantă. A semnat în luna august a anului trecut cu formația din Gruia și a primit un salariu uriaș pentru Liga 1 Betano. Trebuia să fie omul decisiv în UEFA Champions League, dar ardelenii au ieșit rușinos din Europa. Culmea, brazilianul mai avea contract până în vara lui 2020 cu CFR Cluj, însă problemele medicale l-au ținut mai degrabă pe bară.

Baptista, CV de pus în ramă

Fără doar și poate, Julio Baptista a fost cel mai titrat străin care a evoluat vreodată în Liga 1 Betano. Atacantul brazilianul a prins nu mai puțin de 48 de meciuri cu 5 goluri în naţionala sud-americană, dar nu aici se termină cv-ul jucătorului. De-a lungul carierei, Baptista a evoluat pentru formații redutabile din Europa. Sevilla, Real Madrid, Arsenal, Roma și Malaga sunt doar câteva formații pentru care Baptista a jucat.

ADVERTISEMENT

La CFR Cluj, Julio Baptista a venit, însă, după o pauză de aproape doi în care nu jucase deloc fotbal. Ultima oară când o făcuse se afla în Statele Unite ale Americii și evolua în MLS pentru Orlando City. Era însă octombrie 2016.

  • 11 goluri a marcat Julio Baptista pentru Real Madrid

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!