Fotbal intern

Julio Baptista s-a apucat de cântat la chitară. Jucătorul lui CFR Cluj, surpriză făcută soției de Valentine’s Day. Video

15.02.2019 | 14:02
Julio Baptista sa apucat de cantat la chitara Jucatorul lui CFR Cluj surpriza facuta sotiei de Valentines Day Video

Fenomenul Valentine’s Day a „lovit” și fotbaliștii mai sensibili din Liga 1 Betano. Unul dintre jucătorii care a decis să facă un gest superb pentru soția lui este Julio Baptista, veteranul brazilian al celor de la CFR Cluj. Sportivul ajuns la 37 de ani i-a cântat la chitară nevestei sale, Silvia Nistal.

Ziua de 14 februarie a început destul de devreme pentru Baptista. „Bestia” i-a cumpărat soției sale o orhidee de la o florărie, dar și un buchet de trandafiri. Surpriza serii a fost însă momentul în care Julio Baptista i-a cântat Silviei la chitară. Momentul a fost imortalizat și urcat pe Instagram, acolo unde e Julio Baptista a strâns aproape 15.000 de vizualizări și sute de comentarii. „Cred în dragoste și în tine” a fost mesajul care a însoțit postarea lui Baptista.

Julio Baptista a petrecut Valentine’s Day alături de soția sa, Silvia Nistal

Julio Baptista și Silvia Nistal formează un cuplu de mai mulți ani, dar au hotărât să se căsătorească în 2017. Au împreună doi copii, un băiat și o fată. Silvia a fost surprinsă total de surpriza pregătită de „Bestie” și a postat un mesaj pe instagram la o poză în care se află alături de soțul ei: Ce mă surprinde este că încă ești atât de dulce și de bun. Happy Valentine’s Day, dragul meu, te iubesc pentru totdeauna”, a scris Silvia pe rețeaua de socializare. (VEZI GALERIE FOTO)

Julio Baptista, surpriză pentru soția sa de Valentine’s Day

Trecerea lui Julio Baptista la CFR Cluj a surprins foarte multă lume. Veteranul fotbalist brazilian, care a trecut de-a lungul carierei pe la Real Madrid, AS Roma, Arsenal sau Sevilla, a decis să joace pentru campioana României după ce a revenit din activitate. El se retrăsese la 1 ianuarie, după ce a jucat ultima oară în MLS, la Orlando City. Cu toate acestea, sejurul său la trupa din Gruia nu este unul tocmai de succes. Baptista a jucat doar 42 de minute în 3 partide pentru CFR Cluj. El a întâmpinat diverse probleme de sănătate, iar FANATIK a anunțat că s-ar putea ca șefii din Gruia să decidă să se despartă de brazilian din cauza salariul său foarte mare.

Tags: