Fotbal international

Julio Cesar, fostul jucător al lui Real Madrid care a fost la Dinamo, este antrenor! Cu ce echipă din Spania a semnat

09.01.2019 | 18:05
Julio Cesar fostul jucator al lui Real Madrid care a fost la Dinamo este antrenor Cu ce echipa din Spania a semnat

Julio Cesar, fostul jucător al lui Real Madrid care a fost la Dinamo, este antrenor şi a semnat primul contract din carieră. Brazilianul s-a retras din activitate în 2013, la scurt timp după ce a semnat un contract cu Toronto FC, însă nu a jucat niciun meci pentru formaţia din Canada.

Ajuns la 40 de ani, Julio Cesar şi-a început cariera de antrenor şi în primele zile ale anului 2019 a semnat un contract cu CD Cristo Atletico, formaţie din liga a patra din Spania. Conform Marca, brazilianul va sta pe banca tehnică a formaţiei din Palencia până la finalul sezonului şi are ca obiectiv calificarea în play-off-ul pentru promovarea în liga a treia spaniolă.

Julio Cesar a jucat un tur la Dinamo şi a câştigat Liga Campionilor cu Real Madrid

Julio Cesar a jucat un tur la Dinamo Bucureşti, în sezonul 2008-09, după ce anterior evoluase pentru Real Madrid. În Şoseaua Ştefan cel Mare, fundaşul brazilian a bifat zece meciuri şi a plecat la Gaziantepspor. “Am primit şansa să evoluez la un club cu pretenţii, unde pot acumula şi mai multă experienţă. Fotbalul de aici e în ascensiune şi e văzut bine în Europa. Ştiam mai multe despre rivalele lui Dinamo, cele care au fost în cupele europene. Aşa, din campionat, îl cunosc pe Sixto Peralta, de la CFR Cluj, am jucat cu el la Tigres, în Mexic. Desigur, şi pe Peseiro, am lucrat foarte puţin cu el la Real Madrid. E prietenul meu, m-am mai întâlnit cu Jose la o cafea în Bucureşti”, declara Julio Cesar în momentul în care a semnat cu Dinamo Bucureşti.

Julio Cesar, fostul jucător al lui Real Madrid care a fost la Dinamo, este antrenor. Cu cine a semnat
Julio Cesar, fostul jucător al lui Real Madrid care a fost la Dinamo, este antrenor. Cu cine a semnat

Între 1999 şi 2002, Julio Cesar a jucat pentru Real Madrid şi a câştigat Liga Campionilor în sezonul 1999-2000. De-a lungul carierei, fundaşul brazilian a mai evoluat pentru Real Valladolid, AC Milan, Real Sociedad, Benfica, Austria Viena, Bolton sau Olympiacos Pireu.