Facebook

Julio Iglesias, alături de familiile celor răniţi în Colectiv. “Inima mea este cu voi”

Cântăreţul spaniol Julio Iglesias a se alături artiştilor care au transmis românilor gândurile lor bune, după tragedia din clubul Colectiv.Într-un mesaj publicat pe contul personal de...
Autor: Ionuţ Cataramă | 08.11.2015 | 17:23
Julio Iglesias, alături de familiile celor răniţi în Colectiv.

Cântăreţul spaniol Julio Iglesias a se alături artiştilor care au transmis românilor gândurile lor bune, după tragedia din clubul Colectiv.Într-un mesaj publicat pe contul personal de Facebook, Julio Iglesias şi-a exprimat solidaritatea cu cei care în această perioadă trec prin clipe de suferinţă.

“Pentru toţi prietenii mei români, inima mea este cu voi, vă sunt alături şi vă transmit cele mai profunde condoleanţe pentru victimele şi suferinţa datorate tragediei de săptămâna trecută, de la Colectiv. România a fost întotdeauna în inima mea şi de aceea simt durere în aceste momente dificile”, a scris cântăreţul pe reţeaua de socializare.

Postarea sa a adunat rapid aproape 4.000 de Like-uri şi a fost redistribuită de sute de ori.

Julio Iglesias a susţinut, de-a lungul timpului, mai multe concerte în România. Un spectacol ar fi trebui să aibă loc la Bucureşti şi anul acesta, pe 2 iulie, însă show-ul a fost amânat din cauza unor probleme de sănătate ale artistului.

Sursă: www.realitatea.net

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!