Fotbal international

Golgheterul Europa League: “Mi-am dorit enorm să ajung la Steaua!”

Povestea unui transfer la care Junior Moraes a visat zi şi noapte! Cine nu l-a lăsat să ajungă la Steaua
08.12.2017 | 11:42
Golgheterul Europa League Miam dorit enorm sa ajung la Steaua

Junior Moraes este, în acest moment, golgheterul Europa League. Atacantul lui Dinamov Kiev a marcat de şase ori pentru ucraineni şi este în topul clasamentului, la egalitate cu Andre Silva (omul pe care AC Milan a plătit 40 de milioane de euro lui FC Porto) şi Emiliano Rigoni de la Zenit St.Petersburg. Marea dorinţă a carierei lui Moraes a fost să ajungă la Steaua!

“Mi-am dorit nespus de mult să joc la Steaua! L-am rugat pe Tata Jean de la Bistriţa să mă lase la Steaua dacă va veni o ofertă care să mulţumească atât clubul, cât şi pe mine, însă s-a opus. Mi-a spus că nu există nicio şansă să plec la o echipă din România pentru că nu voi fi plătit pe măsură. Am fost foarte trist, iar în cele din urmă am fost cedat la Metalurg, însă Gloria nu şi-a primit niciodată banii”, povestea Moraes în urmă cu o lună. 

Junior Moraes poate să ajungă sub comanda lui Şumudică!

Junior Moraes a fost adus de Marius Şumudică în România, la Gloria Bistriţa, pe vremea când acesta antrena la echipa lui Jean Pădureanu. Şumudică ţine în continuare legătura cu fostul său elev, iar colaborarea dintre cei doi s-ar putea relua chiar din iarnă. “Chiar am avut o discuţie scurtă cu domnul Şumudică în această vară, îl admir foarte mult!”,  spunea Moraes pentru gsp. 

Brazilianul are, în acest moment, 30 de ani. A marcat 18 goluri pentru Bistriţa în campionatul românesc în sezonul 2010-2011, fiind cedat apoi în Ucraina, la Metalurg Doneţk. A mai jucat pentru ŢSKA Sofia înainte de a se transfera la Dinamo Kiev. Cei din Urcaina se gândesc chiar să-l naturalizeze pentru a evolua în naţionala antrenată de Andrei Şevcenko.  

Tags: