Fotbal intern

E vedetă în Ucraina, dar plânge după Steaua!

Cum s-a rugat actualul jucător de la Dinamo Kiev de conducătorii clubului să-l lase la Steaua
18.11.2017 | 12:07
E vedeta in Ucraina dar plange dupa Steaua

Junior Moraes este considerat unul dintre cei mai buni străini care au evoluat vreodată în Liga 1 Betano. Atacantul brazlian joacă acum pentru Dinamo Kiev, însă dezvăluie că şi-a dorit foarte mult să ajungă la Steaua! Moraes povesteşte cum s-a rugat de regretatul Jean Pădureanu să îl lase să se transfere la formaţia lui Gigi Becali. 

“Mi-am dorit nespus de mult să joc la Steaua! L-am rugat pe Tata Jean să mă lase la Steaua dacă va veni o ofertă care să mulţumească atât clubul, cât şi pe mine, însă s-a opus. Mi-a spus că nu există nicio şansă să plec la o echipă din România pentru că nu voi fi plătit pe măsură. Am fost foarte trist, iar în cele din urmă am fost cedat la Metalurg, însă Gloria nu şi-a primit niciodată banii”, a declarat Junior Moraes, într-un interviu pentru gsp.

Junior Moraes e prieten cu Eric de la Viitorul!

Moraes spune că a păstrat legătura cu mai mulţi fotbalişti alături de care, sau împotriva cărora, a evoluat în campionatul românesc. Brazilianul Viitorului, Eric de Oliveira, este unul din ei. Moraes face şi o afirmaţie surprinzătoare când vine vorba despre cauzele decăderii fotbalului românesc.  

“Am legat multe prietenii acolo. Călin Albuţ, Ciprian Petre sau Eric de Oliveira sunt doar câteva persoane cu care vorbesc frecvent.  Managementul cluburilor duce lipsă de oameni serioşi! Cred că este motivul principal pentru care fotbalul românesc nu evoluează”, a spus Junior Moraes. 

Îl vrea Şumudică în Turcia!

Junior Moraes a fost antrenat de Marius Şumudică la Gloria, în sezonul 2010-2011, atunci când a evoluat pentru formaţia ardeleană. Şumudică, de altfel, şi-a făcut un titlu de glorie din faptul că el l-a adus pe jucătorul brazlian în România. 

Acum, Şumudică a vrut să-l ia la Kayserispor şi i-a făcut o ofertă în această vară, recunoscută de brazilian. “Chiar am avut o discuţie scurtă cu domnul Şumudică în această vară, îl admir foarte mult!”, a fost declaraţia lui Moraes. Moraes a marcat 18 goluri în 32 de partide în campionatul României. 2 milioane de euro este cota de piaţă a fotbalistului brazilian.