Fotbal intern

Junior Morais, declarație bizară înainte de Astra – FCSB: ”Nu ne gândim la muzică sau la cum să sărbătorim”

16.03.2019 | 11:58
Junior Morais declaratie bizara inainte de Astra  FCSB Nu ne gandim la muzica sau la cum sa sarbatorim

Fundașul Junior Morais a avut o declarație bizară înainte de meciul Astra – FCSB, din etapa a doua a play-off-ului Ligii 1 Betano. Fotbalistul brazilian în vârstă de 32 de ani, care a fost adus chiar de ka adversara de duminică, a dezvăluit că jucătorii pregătiți de Mihai Teja nu se gândesc la cum să srbătorească sau pe ce melodei să o facă dacă se impun în partida de la Giurgiu.

Junior Morais, declarație bizară înainte de Astra – FCSB: ”Trebuie să vedem de treaba noastră”

”Mâine trebuie să arătăm cât mai bine și trebuie să câștigăm neapărat. Trebuie să fim motivați, să facem un meci bun și să câștigăm. Trebuie să ne vedem de treaba noastră, nu ne gândim la muzică sau la cum să sărbătorim”, a declarat Junior Morais în conferința de presă susținută înaintea partidei Astra – FCSB, din etapa a doua a play-off-ului Ligii 1 Betano.

Antrenorul Mihai Teja a dezvăluit că atmosfera la echipă este una bună, în ciuda rezultatelor nesatisfăcătoare din ultima perioadă care au dus echipa sa pe locul trei în clasamentul Ligii 1 Betano. Tehnicianul FCSB-ului nu se teme de ”centralul” Horațiu Feșnic, considerând că acesta este un arbitru foarte bun, imparțial, și crede că nu contează faptul că a evoluat ca junior la rivala CFR Cluj.

Junior Morais în duel pentru balon cu Lyes Houri în meciul FCSB - FC Viitorul
Junior Morais în duel pentru balon cu Lyes Houri în meciul FCSB – FC Viitorul

Alibec revine la Astra pentru meciul cu FCSB

Întâlnirea Astra – FCSB, din etapa a doua a play-off-ului Ligii 1 Betano, se va disputa duminică, de la ora 20:30, și va fi transmisă în format LIVE VIDEO și LIVE TEXT pe FANATIK. Pentru această partidă, oficialii giurgiuvenilor au pus prețuri mari la bilete. La fel ca și la alte meciuri împotriva ”roș-albaștrilor”, conducătorii Astrei au decis ca toate tichetele să coste 50 de lei.

Fostul atacant al FCSB-ului, Denis Alibec, are șanse mari să evolueze împotriva formației sale, el pregătindu-se normal în ultimele zile alături de ceilalți coechipieri de la Astra Giurgiu. Tehnicianul Costel Enache nu l-a putut folosi pe Alibec în ultimele două meciuri din campionat cu U Craiova și la cel cu Dunărea Călărași din sferturile Cupei Românieidin cauza unor probleme la genunchi.