Sport

Junior Morais, în culmea fericirii după ce s-a înțeles cu Rapid: „Abia aștept să semnez!”. Ce mesaj are pentru Marius Șumudică

Junior Morais s-a întors în România pentru a semna cu Rapid și i-a transmis un mesaj cât se poate de clar fostului său antrenor, Marius Șumudică: „Asta e viața, trebuie să merg înainte”.
02.07.2021 | 18:50
Junior Morais in culmea fericirii dupa ce sa inteles cu Rapid Abia astept sa semnez Ce mesaj are pentru Marius Sumudica
ADVERTISEMENT

Pentru că își doresc să facă o figură frumoasă la revenirea în primul eșalon după șase ani de absență, giuleștenii au convins un fost campion al României. Liber de contract după despărțirea de Gaziantep (Turcia), Junior Morais a ajuns la un acord cu președintele Daniel Niculae și va îmbrăca tricoul alb-vișiniu în noul sezon.

Aștept să facem o echipă frumoasă, să putem îndeplini obiectivul, să fie totul ok pe final”, și-a început fundașul stânga brazilian discursul, ținând, totodată, să-i transmită un mesaj și lui Marius Șumudică, aflat acum pe banca CFR-ului.

ADVERTISEMENT

De îndată ce își va pune semnătura pe contract, Morais va deveni cel de-al șaselea transfer reușit de Rapid în această vară, după Dragoș Grigore, Nicolae Carnat, Alexandru Albu, Claudiu Belu și Ljuban Crepulja.

Junior Morais este nerăbdător să joace pentru Rapid. Ce mesaj i-a transmis lui Marius Șumudică

Am vorbit cu Nico, am stat o oră cu el și mi-a explicat tot, mi-a zis proiectul care e la Rapid și mi-am dat OK-ul și aștept să ajung cât mai repede să semnăm contractul, să pot să mă antrenez, să văd grupul, băieții, să încep acest nou drum pentru mine.

ADVERTISEMENT

Sunt jucători contra cărora am jucat și cu unii alături de mine, dar aștept să facem o echipă frumoasă, să putem îndeplini obiectivul, să fie totul ok pe final.

Nu se va supăra, el (n.r. Marius Șumudică) cred că se bucură. E rapidist și a vorbit mereu frumos de Rapid. Eu sper să fie totul ok.

ADVERTISEMENT

Va fi puțin ciudat (n.r. să se dueleze cu fostul său antrenor), dar asta e viața, trebuie să merg înainte, trebuie să fac cât mai bine ca să mă bucur foarte mult de tot ce fac”, a declarat Junior Morais pentru Prosport.

Săpunaru s-a despărțit de Kayserispor: „E timpul să mă întorc acasă”

Veștile bune vin una după alta pentru giuleșteni. Dorit insistent de Daniel Nicuale, Cristian Săpunaru și-a încheiat socotelile cu turcii de la Kayserispor și este gata să îmbrace din nou tricoul echipei sale de suflet.

ADVERTISEMENT

Salutări familiei Kayserispor. Este timpul să ne luăm rămas bun, dar nu te voi uita niciodată. Au fost nişte ani minunaţi, plini de pasiune şi dăruire, în care am încercat să ofer tot ce este mai bun din mine pentru acest club!

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Cristian Ionut Sapunaru (@cristian_sapunaru22)

Vreau să vă mulţumesc tuturor pentru sprijinul pe care l-aţi oferit atât echipei, cât şi mie. Este un moment dificil, mai ales că este o despărţire, dar viaţa continuă şi vreau să rămâneţi aceeaşi familie frumoasă pe care am cunoscut-o şi din care am avut norocul să fac parte!

Vreau să mulţumesc fanilor minunaţi ai acestei echipe, tuturor colegilor pe care i-am avut şi cu care am atâtea amintiri plăcute, personalului care a fost alături de noi în fiecare zi, tuturor antrenorilor cu care am avut plăcerea să lucrez şi conducerii! E timpul să mă întorc acasă şi sper să ne revedem în curând!”, a transmis fostul internațional român.

ADVERTISEMENT