Junior Morais, odă pentru Budescu: „Ne-a scos şi cu Poli Iaşi”

Eduard Popa   
in Fotbal intern
02/04/2018, 00:09
Junior Morais, odă pentru Budescu: „Ne-a scos şi cu Poli Iaşi”

Fundaşul stânga al Stelei l-a lăudat pe fostul său coechipier de la Astra Giurgiu: „La Budescu mereu trebuie să ne gândim că va face ceva ce n-am văzut vreodată. Ne-a scos şi astăzi cu golul acela.”

Junior Morais a lăudat adversarul din această seară: „A fost un meci foarte greu şi ne bucurăm că suntem pe primul loc, dar încă nu s-a terminat play-off-ul şi trebuie să ne concetrăm. Fiecare meci va fi greu în play-off. Iaşiul e o echipă bună. Am avut foarte multe ocazii, dar golul a venit mai greu. Mă bucur că am dat gol şi acum suntem pe primul loc. ”

Junior Morais: „Lucrăm să luăm trei puncte”

Brazilianul susţine că echipa sa va trebui să dea tot ce are mai bun în etapa următoare, în compania celor de la Craiova: „Trebuie să ne gândim la următorul meci. Lucrăm săptămâna asta să luăm trei puncte, dar Craiova este o echipă foarte bună, a demonstrat asta şi în campionat.”

Ştirea MOMENTULUI

Tragere la sorţi Cupa României: FCSB – Unirea Alba Iulia, Chindia – CFR Cluj şi Dinamo – Dacia Unirea Brăila în 16-imi

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×