Fotbal intern

Junior Morais și Mihai Roman nu joacă în derby-ul cu Dinamo! Au luat al patrulea galben contra Astrei

04.11.2018 | 21:58
Junior Morais si Mihai Roman nu joaca in derbyul cu Dinamo Au luat al patrulea galben contra Astrei

Probleme pentru Nicolae Dică în urma jocului cu Astra Giurgiu. Cu infirmeria plină de accidentați, antrenorul FCSB-ului trebuie să se descurce și fără Junior Morais și Mihai Roman în derby-ul cu Dinamo! Brazilianul nu va evolua în „Marele Derby” după ce a încasat un cartonaș galben împotriva echipei lui Mulțescu. Este al patrulea avertisment pentru Morais care e suspendat automat acum pentru jocul cu Dinamo. Primul galben luat de Morais a venit chiar împotriva Astrei, în etapa 1, apoi au mai urmat cartonașe cu FC Botoșani și FC Viitorul.

Nu e prima oară când Morais lipsește din angrenajul lui Dică. Brazilianul a mai stat o etapă după ce a fost suspendat direct în deplasarea de la Craiova. În minutul 86 al partidei pe noua arenă „Ion Oblemenco”, Morais a făcut henț în careu și a văzut cartonașul roșu. Elvir Koljic a ratat atunci penalty-ul, Bălgrădean reușind să-și salveze echipa, la fel cum a făcut-o și împotriva Astrei

Junior Morais și Mihai Roman nu joacă în derby-ul cu Dinamo!

Junior Morais a ajuns în 2017 la FCSB după ce a cucerit nu mai puțin de patru trofee alături de Astra Giurgiu. Două Supercupe, o Cupă a României și un titlu de campion în Liga 1 Betano are în palmares brazilianul.

La puțin timp după galbenul lui Morais, Horațiu Feșnic, arbitrul partidei FCSB – Astra l-a avertizat și pe Mihai Roman. Improvizația lui Nicolae Dică pe postul de fundaș stânga a primit și el al patrulea cartonaș al sezonului și va absenta în meciul cu Dinamo.