Fotbal intern

Juniorii lui Dinamo, în tribune, iar cei ai FCSB-ului, rezerve: „Îi știm bine, am jucat împotriva lor!”

25.06.2020 | 19:43
Juniorii lui Dinamo in tribune iar cei ai FCSBului rezerve Ii stim bine am jucat impotriva lor
ADVERTISEMENT

Dinamo – FCSB este meciul care ține capul de afiș al semifinalelor Cupei României, iar vicecampioana României va avea foarte mulți juniori pe banca de rezervă.

De cealaltă parte, Dinamo își ține juniorii în tribune pentru a asista la derby, iar FANATIK a vorbit cu aceștia pentru a lua pulsul înaintea duelului.

ADVERTISEMENT

Puștii lui Dinamo îi cunosc pe juniorii FCSB-ului care vor fi rezerve la derby, pentru că s-au confruntat de nenumărate ori în competițiile de vârsta lor.

Dinamo, doar un puști promovat la echipa mare pentru derby-ul cu FCSB

Dacă în cazul celor de la FCSB, care au pe banca de rezerve numai juniori, din cauza indisponibilităților la nivelul lotului, Dinamo a promovat un singur puști la echipa mare, și anume Ahmed Bani.

ADVERTISEMENT

Flavius Vioviu, component al lui Dinamo 2003, a recunoscut că știe bine rezervele FCSB-ului: „Ii știm bine pe toți, am jucat des împotriva lor. Așteptăm să debutăm și noi la Dinamo”.

Juniorii lui Dinamo, în tribune la meciul cu FCSB
Juniorii lui Dinamo, în tribune la meciul cu FCSB

„Grădinița” de pe banca de rezerve a FCSB-ului

Bogdan Vintilă a fost din nou obligat să improvizeze și a aliniat o adevărată „grădiniță” pe banca de rezerve a FCSB-ului. Udrea, Dumitru, Perianu, Tand, Niță și Pandele sunt rezervele pe care vicecampioana României le are la dispoziție pentru derby-ul cu Dinamo, cu o medie de vârstă de 17 ani și 6 luni.

ADVERTISEMENT

Adi Popa, un fotbalist tras pe linie moartă în iarnă va fi titular pentru FCSB, la dorința lui Gigi Becali, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK.

Totuși, chiar dacă echipa sa nu a obținut nicio victorie de la reluarea campionatului, Bogdan Vintilă încă mai crede în șansele la titlu: Dacă mai sunt șanse din punct de vedere matematic, noi ne jucăm șansa. Important este să câștigăm meciurile rămase. Cât timp matematic sunt șanse, nu avem voie să abandonăm lupta.

ADVERTISEMENT

Încercăm să jucăm un fotbal și să câștigăm. În condițiile date, cred că am jucat un fotbal bun. Sunt mulțumit de juniori. În prima repriză meritam să mai marcăm un gol, pentru a închide jocul”.

„Am cel puțin doi jucători care vor reveni sigur la meciul cu Dinamo, nu vă pot spune. Planic era un jucător important, dar dacă a ales această cale e problema lui. Cei care vin din urmă pot face față cu brio”, a mai spus Bogdan Vintilă după remiza cu Gaz Metan Mediaș, 2-2.


  • (P) Cota BETANO pentru Dinamo – FCSB: 2,05 este cota pentru “2-3 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT