Nicio categorie

CE U19: Juniorii lusitani vor să muşte portocala

Campionatul European U19 îşi dispută astăzi cea de-a doua etapă a grupelor. Unele dintre cele opt echipe pot rezolva calificarea în sferturi încă de astăzi....
23.07.2013 | 11:43
CE U19: Juniorii lusitani vor să muşte portocala
Bernardo Silva este cel mai periculos om al Portugaliei.
ADVERTISEMENT

Campionatul European U19 îşi dispută astăzi cea de-a doua etapă a grupelor. Unele dintre cele opt echipe pot rezolva calificarea în sferturi încă de astăzi.

Cel mai echilibrat meci al zilei este fără discuţii partida dintre Portugalia şi Olanda. Această partidă va stabili ocupanta locului doi în grupă, Spania fiind mult prea valoroasă pentru a pierde locul 1. Un egal nu ar ajuta pe nimeni, ambele naţionale intrînd în teren pentru victorie.

ADVERTISEMENT

Portugalia a pierdut în prima etapă cu favorita competiţiei, Spania, scor 1-0. Lusitanii au jucat bine, au avut cîteva şanse de a marca, dar naţionala iberică este foarte greu de bătut. De partea cealaltă, Olanda a cîştigat cu greu meciul cu Lituania printr-un gol marcat în minutul 95.

Cel mai probabil vom avea un meci strîns, în care cu siguranţa portughezii vor reuşi să marcheze. Cota pentru un gol marcat de Portugalia este 1,35.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri