Pariuri sportive

Meciuri în care să driblezi surprizele din campionatele puternice

Tot mai mulţi pariori caută să se ferească de "bombele" din campionatele puternice care au devenit tot mai imprevizibile.
02.02.2018 | 12:18
Meciuri in care sa driblezi surprizele din campionatele puternice
 
Tot mai mulţi pariori caută să se ferească de “bombele” din campionatele puternice care au devenit tot mai imprevizibile. Îţi propunem să căutăm împreună meciuri şi pariuri profitabile în ligile care deşi nu sunt foarte mediatizate, sunt cunoscute şi studiate de către pariori.
 
Cât mai rezistă Boloni pe loc de play off?
 
Meci mare pentru Boloni în Belgia unde Antwerp joacă pe teren propriu contra lui Waasland-Beveren, echipă care luptă să prindă unul dintre cele 6 locuri de play off. Antwerp vine după 3 remize (toate meciuri GG), Beveren după 2 egaluri (GG în ambele meciuri). Partida poate fi văzută în direct pe Superbet.ro, casă unde pariul GG (ambele marchează) are o cotă excelentă: 1.75. Fiindcă Beveren e echipa cu a doua cea mai slabă apărare, merită profitat şi de pariul GG3+ (ambele marchează şi se înscriu minim 3 goluri în meci) pentru care cota e 2.25!
 
Fă profit la Superbet.ro în meciurile din Belgia  https://www.superbet.ro/pariuri-sportive
 
Mai profitabile decât Ajax, PSV şi Feyenoord?
 
Olanda îţi propune un meci în care ai putea da lovitura. Ultima clasată Sparta Rotterdam vine după 5 înfrângeri consecutive! Adversara Willem e şi ea fără victorie în ultimele 5 jocuri (2 egaluri, 3 înfrângeri). Un meci care se va juca deschis. O partidă în care PSF1 (gazdele conduc la pauză sau câştigă la final) la cotă 1.88 şi  4+ (minim 4 goluri înscrise în meci) la 2.95 sunt pariuri de pus! Cotele sunt oferite de Superbet.ro, platformă de online betting pe care poţi vedea în direct toate meciurile din campionatul olandez.
 
Cel mai ofensiv campionat are cea mai bună ofertă la Superbet.ro  https://www.superbet.ro/pariuri-sportive
 
 
 
Câştigă Răzvan Lucescu titlul în Grecia?
 
În Grecia, Răzvan Lucescu e lider. O performanţă la care doar fanii cei mai devotaţi ai lui PAOK Salonic visau. Acum, în plin sprint spre titlu, după 11 victorii consecutive, Salonicul visează la primul campionat câştigat după o pauză de 33 de ani. În deplasarea de pe terenul Gianninei, merită mers pe 2. Dar trebuie căutat cel mai profitabil pariu care implică victoria lui PAOK. Superbet.ro propune 3.85 cotă pentru X/2 (egal la pauză, victorie oaspeţi la final).
 
Pariază la Superbet.ro  https://www.superbet.ro/pariuri-sportive
 
Cine o poate bate pe Boca?
 
Pe final de weekend, pariorii vor trece Atlenticul pentru câştiguri în meciuri din America de Sud. În Argentina, San Lorenzo – Boca Juniors e o partidă care trebuie să fie pe bilete. Cele mai în formă echipe din Superliga argentiniană îşi dispută primul loc. În 3 dintre ultimele 4 meciuri directe cu San Lorenzo gazdă, Boca a pierdut. Profiţi de cota 2.84 pentru 1X&GG (egal sau victorie a echipei gazdă, şi ambele marchează)?
 
În fiecare zi de meci, verifică şi pariurile speciale oferite de Superbet.ro, pariuri la cote mărite pe evenimente care îţi cresc nu doar adrenalina ci şi câştigurile!
https://www.superbet.ro/pariuri-speciale
Tags: