Life

Jupiter intră în Gemeni și stă tot anul în zodia de aer! Camelia Pătrășcanu lansează avertismentele!

Jupiter intră în zodia Gemeni, unde va rămâne pentru un an. Camelia Pătrășcanu dezvăluie efectele fenomenului astrologic.
24.05.2024 | 11:55
Jupiter intra in Gemeni si sta tot anul in zodia de aer Camelia Patrascanu lanseaza avertismentele
Jupiter intră în Gemeni. Foto: ASTROFANATIK
ADVERTISEMENT

Jupiter intră în Gemeni de azi, 24 mai 2024, și va sta în zodia de aer până anul viitor. În exclusivitate pentru cititorii FANATIK, Camelia Pătrășcanu explică toate efectele acestui fenomen astrologic.

Jupiter în Gemeni. Camelia Pătrășcanu, previziuni pentru un an întreg

Atunci când o planetă stă mult într-o zodie, înțelegem semnificația abia spre final. Probabil în vara anului viitor ne vom da seama de ce a vrut Jupiter de la noi, doar că unele zodii pot intui încă de acum ce se întâmplă.

ADVERTISEMENT

Mai multe planete sunt, de altfel, de acum în Gemeni, iar asta înseamnă că putem avea parte de abundență. Acum, la început, pentru că tranzitul e rapid până în septembrie, e foarte bine susținut de Neptun și de Pluto. Luna iunie va fi cea mai valoroasă pentru a înțelege fenomenul.

Cei care se grăbesc, pot avea un succes extraordinar. Li se poate schimba viața într-un sens bun. Cei care au planurile clare în minte și care așteaptă o hârtie oficială, un rezultat, calcă pe o trambulină care îi ridică până-n nori.

ADVERTISEMENT

Berbecii au un Jupiter în Gemeni absolut minunat. Sunt întreprinzători, dinamici, mobili, însă depinde în ce punct al vieții lor sunt. Le folosește mult ceea ce studiază. Anturajul din mediul de studiu e inspirator, emulativ cumva.

Taurii au planeta chiar în zona banilor care pot veni din alte înzestrări ale lor. Pot testa alte operațiuni, își dau seama că pot câștiga bani altfel. Își promovează altfel munca, valorifică mai mult instrumentele de comunicare în masă.

ADVERTISEMENT

Gemenii renasc din propria cenușă

Gemenii trăiesc o trezire, o renaștere, o dezghețare după multă vreme în care au avut sentimentul că viața le-a tras preșul de sub picioare. De acum, își pot permite să acționeze altfel, să fie pe picioarele lor, să prindă glas.

Racii au un Jupiter în Gemeni care îi poate face contemplativi. Caută răspunsuri la mari probleme filozofice. Fac o muncă de sertar în care își adună informațiile. Alți Raci pot avea sentimentul că nu-și găsesc locul, poate că tânjesc după un loc potrivit lăsat în urmă.

ADVERTISEMENT

Leii au popularitate în următorul an, un public foarte mare, reușită în evenimente care antrenează mulți oameni. Pot participa la niște evenimente unde e multă lume și acolo devin, de fapt, foarte populari, fără să se dea prea mari.

Fecioarele pot avansa în funcții mai mari. Evenimentele din primăvara asta pot propulsa Fecioarele în ciuda oricărei prognoze. Le tensionează niște responsabilități venite peste noapte, e o miză mare, dar sunt și foarte pregătite.

Balanțele au parte de provocări. Acumulează noi cunoștințe din domenii colaterale celui profesional. Unele își caută mentorul, gurul. E un orizont mai larg de cunoștințe pe care-l dobândesc.

Scorpionii pot câștiga mai mulți bani

Scorpionii au un Jupiter în Gemeni benefic. Își pot spori averea. Banii vin din idei strălucite, dar simple, la care alții nu se gândesc. Ei vin din buna cunoaștere a legilor, a hârtiilor, a avantajelor pe care le au.

Săgetătorii au un Jupiter în Gemeni plin de vizibilitate și popularitate. Nu e vorba de vreo funcție, ci de reprezentare. Reprezintă ceva la un nivel mai înalt. Le place, au multe de spus, buni ca negociatori, mediatori. Sunt buni în aceste roluri de ghizi.

Capricornii au o expansiune profesională. Toate regulile din viața lor se reașează. Se reorganizează cu totul. Există și Capricorni care își văd doar de ei. Își simplifică munca, sunt mai eficienți.

Vărsătorii au bucurie, parcă intră într-o fază nouă de viață. Au mai mult elan, mai mult chef. Unii pot deveni părinți, alții redevin copii căci abordează viața ca fiind un joc. Peștii pot avea parte de schimbare de domiciliu. Pot avea și stabilitate, plecări și veniri dese între două case. E multă animație în viața lor.

 

ADVERTISEMENT
"Dormim în camere separate noaptea". Adevărul despre căsnicia lor, cei doi formează unul dintre cele mai solide cupluri
O țară europeană a descoperit un zăcământ mai important decât petrolul și gazul...
O țară europeană a descoperit un zăcământ mai important decât petrolul și gazul și amenință monopolul deținut, până acum de China
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin...
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin Petre este mai uşor de dirijat”
Onorariu-record pentru un avocat din România. Cât a primit apărătorul lui Mario Iorgulescu
Onorariu-record pentru un avocat din România. Cât a primit apărătorul lui Mario Iorgulescu
Cea mai dură reacţie după ce Babasha a cântat alături de Coldplay pe...
Cea mai dură reacţie după ce Babasha a cântat alături de Coldplay pe Arena Naţională: Imbecili şi frustraţi cei care au huiduit!
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur,...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12 ani de relație: "Este doar..."
Se ia PERMISUL de CONDUCERE dacă ai această BOALĂ!
Se ia PERMISUL de CONDUCERE dacă ai această BOALĂ!
EXCLUSIV Anamaria Prodan îl distruge pe Reghecampf după un nou scandal între cei...
EXCLUSIV Anamaria Prodan îl distruge pe Reghecampf după un nou scandal între cei doi. "E ușor să stai o viață întreagă cu picioarele desfăcute. Să găsești un prost și să torni copii"
O nouă minivacanță pentru români. Mai sunt câteva zile
O nouă minivacanță pentru români. Mai sunt câteva zile
S-a aflat marele secret al lui Irinel Columbeanu
S-a aflat marele secret al lui Irinel Columbeanu
Mineriada din 1990, prin ochii protestatarului Marian „Ceaușescu”: „Atunci am învățat «limba bătăii»”
Mineriada din 1990, prin ochii protestatarului Marian „Ceaușescu”: „Atunci am învățat «limba bătăii»”
Ce s-a ales de Leonard Doroftei după 5 ani petrecuți în Canada. Câți...
Ce s-a ales de Leonard Doroftei după 5 ani petrecuți în Canada. Câți bani a pierdut în carieră: „M-au vândut, exact asta au făcut”