Life

Jupiter intră în zodia Taur și ne dă viețile peste cap! Camelia Pătrășcanu, despre fenomenul care îi marchează pe Lei

Jupiter intră în zodia Taur pe 16 mai 2023! Camelia Pătrășcanu anunță o perioadă tulbure pentru majoritatea semnelor zodiacale.
07.05.2023 | 08:30
Jupiter intra in zodia Taur si ne da vietile peste cap Camelia Patrascanu despre fenomenul care ii marcheaza pe Lei
Jupiter în zodia Taur. Horoscop realizat de Camelia Pătrășcanu. Foto-montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Jupiter intră în zodia Taur pe 16 mai 2023 și va sta acolo timp de un an. Camelia Pătrășcanu explică toate efectele acestui fenomen astrologic important.

Jupiter intră în zodia Taur pe 16 mai 2023. Analiza făcută de Camelia Pătrășcanu

Jupiter sâcâie alte planete. Teoretic, ne aduce abundență, dar acum îl irită și pe Pluto și nu o să se înțeleagă nici cu Marte. Jupiter în Taur deranjează toate domeniile vieții noastre și multe sectoare. Nu se înțelege prea bine cu autoritățile. E foarte posibil ca lucrurile pe care vrem să le facem să se lovească de reguli, norme sau spiritul retrograd al unui funcționar.

ADVERTISEMENT

Deși avem chef și putere, nu ni se permite să facem ca lucrurile să meargă. Acest aspect va persista, plus că intervin și tensiunile cu Marte. Avem și pe perioada de toamnă, în octombrie-noiembrie, aspecte dificile, mai ales financiare atunci. Se luptă orgoliile, puterile, inteligențele!

E bine să depindem cât mai puțin de alții sau de sistem. Cu cât lucrăm sub cupola unei legi constrângătoare, cu atât e mai dificil. Ar fi bine să ne rezumăm la lucrurile pe care le putem obține cu propriile noastre forțe.

ADVERTISEMENT

Berbecii au chef de muncă, însă se poate reactiva o problemă cu autoritățile pe care au avut-o în 2019 sau 2020. Pot lupta pentru dreptatea lor, dar va fi obositor. Pot da ușa de perete, dar cu multe argumente: acte, martori, cifre, măsurători sau probe. E posibil să intimideze. Atenție la bani în octombrie-noiembrie!

Taurii pot izbucni în orice moment

Pentru Tauri, orgoliu, semeție, încredere în propriile forțe. Taurii parcă spun că s-au săturat, vor să fie și ca ei, vor să le placă viața lor, ce fac, să țină mai puțin cont de alții, să care mai puțin în cârcă pe alții. Sunt vehemenți și autoritari acum în lunile mai și iunie. Pot avea crize de orgoliu, mai ales în iulie-august și e bine să se tempereze un pic, căci orice inflamare îi afectează fizic.

ADVERTISEMENT

Pentru Gemeni, Jupiter în zodia Taur poate aduce vindecare și consolare. Este un tranzit delicat pentru Gemeni, pentru ei mai mult decât pentru alte zodii. Au nevoie de libertate și nu știu cum să ajungă la ea. Poate au nevoie să stea pe bară și să observe lucrurile. Ori merg pe pilot automat și funcționează în inerție, ori simt nevoia să se extragă, să intre într-un an sabatic.

Pentru Raci, se deschide posibilitatea de a intra în alte grupuri de persoane. Pot fi persoane animate de aceleași idealuri sau un public care apreciază ce fac ei. Intrarea în grup poate fi ajutată de relațiile partenerului de viață.

ADVERTISEMENT

Pentru Lei, Jupiter în Taur aduce mărire și vizibilitate, dar la nivel ierarhic, prin funcție, rol, responsabilități, respectabilitate. Unii Lei vor avea chef, alții vor declina o propunere pentru o funcție sau un post, chiar dacă e onorant și le place. În plus, e o perioadă cu multă muncă. Se reactivează o postură în care au fost puși în 2019 sau 2020.

Fecioarele primesc propuneri onorante

Pentru Fecioare, fenomenul astrologic e bun sub aspectul actelor: examene, autorizații și avize. Sunt și propuneri din partea unor superiori, destul de onorante, pe care ar fi bine să le accepte. Se vorbește mult despre capacitățile și inteligența lor. Tensiunile sunt legate de faptul că le e teamă să se implice în ceva ce le consumă timp și energie care le dă programul peste cap. Se zbat mult pentru niște hârtii pe care trebuie să le obțină.

Pentru Balanțe, Jupiter vorbește de avere, nu de câștig lunar. Toate investițiile pe care le-au făcut încep să își arate roadele. Balanțele încep să contabilizeze cât au dat: iubire, încredere, susținere.

Pentru Scorpioni, Jupiter în Taur vorbește de imaginea lor în fața celorlalți. Imaginea lor poate fi grandioasă, luminoasă, dar nu e ușor de ajuns la ea. Unii nu își doresc să își schimbe stilul, alura, gestica. Intră într-un an al relațiilor foarte fructuoase. Multă lume e impresionată de Scorpioni.

Pentru Săgetători, Jupiter e bun în zona activităților de zi cu zi. Jupiter le ușurează munca. Îi ajută să conștientizeze ce e esențial și nu. Rămân cu ce e prosper. Au șansa să se organizeze foarte bine. Nu le va fi ușor, mai ales dacă se lovesc de oameni încăpățânați când au de rezolvat lucruri.

Jupiter în zodia Taur: Vărsătorii își schimbă stilul de viață

Capricornii au bucuria vieții! Li se recomandă mai mult timp pentru iubire, pentru ei. Descoperă un hobby, un sport, o activitate nouă. E clar că trebuie să iasă din rutină, să învețe lucruri noi, de dragul lor. Rolul persoanelor tinere e foarte important. Prin întrebări și curiozități li se suscită și lor interesul pentru anumite domenii.

Vărsătorii își schimbă stilul de viață ca să aducă mai multă sănătate în corp. Își dau seama că dacă nu fac schimbări acum în mai-iunie, nu vor avea parte de sănătate sau vor îmbătrâni urât. Se ocupă de prima casă, corpul lor. Apoi se ocupă și de casa în care locuiesc, de confortul pe care îl au.

Peștii au parte de o abundență de idei. Jupiter în zodia Taur le face abundentă munca pedagogică, Învață de la alții, dar și ei pot preda altora. Dacă rezolvă niște chestiuni legate de acte în mai-iunie, pot da drumul la o activitate care se întinde pe un an. Pentru alte horoscoape la fel de interesante, accesați pagina de YouTube ASTROFANATIK.

ADVERTISEMENT