Life

Jupiter retrograd dă viața zodiilor peste cap! Trei nativi vor avea probleme

25.05.2020 | 10:52
Jupiter retrograd da viata zodiilor peste cap Trei nativi vor avea probleme
ADVERTISEMENT

Perioadele în care planetele sunt retrograd sunt mereu provocatoare pentru zodii, de data aceasta Jupiter fiind cea care intră în mișcare de încetinire în perioada 14 mai – 12 septembrie. Trei dintre cele 12 semne zodiacale se vor confrunta cu mari bătăi de cap, viața lor fiind dată complet peste cap.

Zodiile care au probleme din cauza lui Jupiter retrograd

Astrologii spun că în perioada următoare zodiile vor fi influențate puternic de încetinirea planetei Jupiter, trei dintre ele trecând prin momente dificile care le vor schimba și da viața peste cap.

ADVERTISEMENT

Timp de 4 luni nativii născuți în zodiile Gemeni, Fecioară și Vărsător vor trece prin stări interioare și exterioare diferite de la o zi la alta, lucru care le va influența foarte mult viața.

Gemeni

Jupiter retrograd aduce acestei zodii schimbări pe plan financiar, de aceea trebuie să fie foarte atenți în perioada următoare pentru că ar putea pierde foarte mulți bani. Este o ocazie bună să te implici mai mult în viața de familie și să lași cariera pe locul doi.

ADVERTISEMENT

Cursul normal al vieții îți poate fi dat peste cap de neatenția și lipsa de ambiție de care dai dovadă. Te-ai plafonat și nu mai simți nevoia să faci nimic.

Fecioară

Bagajul emoțional din trecut nu te lasă deloc să stai liniștit, iar acum îți dă dureri de cap mai mult ca oricând. Este momentul să-ți revizuiești comportamentul față de persoana iubită astfel vei ajunge să fii din nou, singur.

ADVERTISEMENT

În perioada următoare nu mai vrei să permiți nicio urmă de speranță în inima ta, lucru care ți-ar putea întuneca gândurile. Mare atenție la deciziile pe care le iei, ar putea fi unele complet greșite.

Vărsător

Te simți atras în cele mai adânci și întunecate părți din interior, psihicul tău fiind grav afectat de grijile și problemele care se țin scai de tine. Nu mai vezi deloc lumina de la capătul tunelului și trăiești doar cu o fărâmă de speranță.

ADVERTISEMENT

Visele și pasiunile nu aduc nimic bun în viața ta și ajungi să lași totul baltă. Nu te lăsa descumpănit, spre finalul verii vei învăța că și din lucrurile rele rămâi cu ceva bun.

 

ADVERTISEMENT